Totoke Postat Iulie 24, 2020 Share Postat Iulie 24, 2020 Salut baieti ! Zilele trecuteam avut parte de o super iesire adv incepand din Brasov-Harghita-Toplita-varful Caliman-Vatra Dornei-Maramures-Bistrita-Brasov. A fost super tare traseul si plin de obstacole. A fost mai dificil sa filmez totul pentru ca a plouat destul de mult. Am zis sa pun aici link ul sa impartasesc si cu voi. Vizionare placuta ! https://youtu.be/gA8xDilMhRk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iulie 24, 2020 Share Postat Iulie 24, 2020 Noice La ce gume aveati, sa sarim peste faptul ca era un Verys mare pe acolo, pare ca v-ati distrat. Ma mir ca nu a zburat aripa fata la nici unul. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Totoke Postat Iulie 24, 2020 Autor Share Postat Iulie 24, 2020 (editat) Te asigur ca ne-am distrat. It’s called big adveture. Editat Iulie 24, 2020 de Totoke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flyterlucki Postat Iulie 24, 2020 Share Postat Iulie 24, 2020 Cate zile ati fost plecati? Frumoasa zona si faina distractie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Totoke Postat Iulie 24, 2020 Autor Share Postat Iulie 24, 2020 Multumim ! Au fost trei zile intregi. In mod normal trebuia sa campam la cort unde ni se terminau bateriile dar a plouat prea mult si am ales sa dormim la pensiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raikk Postat Iulie 24, 2020 Share Postat Iulie 24, 2020 Foarte fain ! Am ajuns si eu de doua ori anul asta la cariera si am dat dodge ploii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate