Alecsa Cristi Postat Iulie 25, 2020 Share Postat Iulie 25, 2020 Salutare. Maine plec pe Transfăgărășan, vreu sa ocolesc lacul prin stânga apoi spre Bv-Rasnov și pe Rucăr Bran spre casa. Sunt ceva km, vreo 600 din care 200 și ceva autostrada. Dacă mai e cineva dornic de un astfel de traseu ne putem întâlni la Petrom Militari ( lângă Metro). Eu pe la un 7.30am sunt pe acolo.Eu am un Vstrom 650. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrrlr Postat Iulie 27, 2020 Share Postat Iulie 27, 2020 Salut,Cum a fost drumul la si pana la TF?Multumesc.Trimis de pe al meu SM-A520F folosind Tapatalk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat Iulie 27, 2020 Share Postat Iulie 27, 2020 Asfaltat.. nu cred ca e motociclist care sa fi renunțat la traseul asta pe motivul starii drumului. Depinde de așteptări, la MororPark la Adâncata e destul de bun asfaltul. Sau poate am gresit eu si te interesa peisajul, el e minunat. Da, am fost de curand cu un 600rr daca sunt indoieli ca as vorbi din auzite. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrrlr Postat Iulie 27, 2020 Share Postat Iulie 27, 2020 stiu ca este asfaltat insa ma refeream la aglomeratie si daca sunt ceva lucrari/surpari nesemnalizate corespunzator. Nu am mai fost pe TF de cativa ani si ma bate gandul sa merg intr-un weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iulie 27, 2020 Share Postat Iulie 27, 2020 Poti sa mergi linistit. De asfaltat nu il vor asfalta niciodata. Iar daca mergi la plimbare este frumos. Dar daca mergi sa arati ca esti motociclist, atunci o sa te cam zguduie, o sa iti iasa toti conservarii prosti, toti zgarie branza care nu au nimic altceva de facut decat sa stea pe drum cu masinile tocmai cand treceai tu, o sa fie aglomeratie de nu o sa-ti vezi nici ghidonul, o sa trebuiasca sa mergi incet, ceea ce niciun motociclist nu face, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alecsa Cristi Postat Iulie 27, 2020 Autor Share Postat Iulie 27, 2020 Acum 7 ore, mrrlr a spus: Salut, Cum a fost drumul la si pana la TF? Multumesc. Trimis de pe al meu SM-A520F folosind Tapatalk La fel cum îl știam, e practicabil dar trebuie sa ai grija și pe Bran Dâmbovicioara tot aceleași semafoare de acum 5 ani. Peisaje superbe și drumuri infecte. Am luat-o și prin Poiana Mărului - Zârnești, aceiași poveste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat Iulie 29, 2020 Share Postat Iulie 29, 2020 Salut, eu sâmbătă 25iul am parcurs Rucăr-Bran, asfalt umed și drumuri bune* și câteva semafoare (dintre care și unele inteligente) Porțiunea care zdruncină și nu o recomand este între Mogosoaia si Targoviste, mai precis d711 Cojasca-Comisani-Matracam de preferat dn71 prin Tărtășești. Putin off-road Valea Cheii - Fundățica - Fundata https://goo.gl/maps/8zd5EAYig49brMo89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate