vik55 Postat Iulie 31, 2020 Share Postat Iulie 31, 2020 (editat) Plecare maine dimineata la ora 8, Petrom militari. https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1fmQHDTgd7a9g_QHLtLbneUFKlNy2KXQ1&usp=sharing Editat Iulie 31, 2020 de vik55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Iulie 31, 2020 Share Postat Iulie 31, 2020 Asta e de survolat cu avionul ? Zi-mi si mie cum ajungi de pe TA la Curmatura Oltetului ? Intri pe Strategica...si apoi...te bate gandu sa cobori de pe creasta la Lacul Galbenu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iulie 31, 2020 Autor Share Postat Iulie 31, 2020 <iframe src="https://www.google.com/maps/d/embed?mid=1fmQHDTgd7a9g_QHLtLbneUFKlNy2KXQ1" width="640" height="480"></iframe> Acum 1 oră, ovi_ice a spus: Asta e de survolat cu avionul ? Zi-mi si mie cum ajungi de pe TA la Curmatura Oltetului ? Intri pe Strategica...si apoi...te bate gandu sa cobori de pe creasta la Lacul Galbenu ? Este un drum acceptabil [ sper ] in Polovragi care da in 67C iar apoi Obarsia Lotrului. gsa / F gs este Ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Iulie 31, 2020 Share Postat Iulie 31, 2020 (editat) Fix acelasi traseu mi l-a propus un coleg de munca ieri. Dar cu "amendamentul" ca de acolo ne intoarcem din cauza ca de la baraj (de la nivelul raului) pana pe creasta Latoritei e o diferenta f mare de nivel in ~2km, panta fiind de 20-30%. Ochiometric, de la baraj Galbenu, exista drum care duce duce la Strategica (btw, exista pod pe care poti trece raul Latorita la vreo 200m de baraj, nu-i asta pb) si mai apoi te legi imediat la 67C. Pe harta pare usor, dar realitatea "din teren" e alta. Iar drumul din Polorvragi pana la Galbenu e decent, colegu care a propus traseul venea cu nakedul. Editat Iulie 31, 2020 de ovi_ice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat August 1, 2020 Share Postat August 1, 2020 Hai ca vin si eu. Cu CB 500X, deci mai domol. Cat o merge! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate