The Mentalist Postat August 1, 2020 Share Postat August 1, 2020 Hai noroc! Maine bagam o tura pe curbele patriei, plecare pe Cheia, ajuns pana la Sighisoara si retur pe Siriu. Plecare la ora 8 de la Petrom Baneasa, ls iesirea spre DN dupa Fantana Miorita. Ritm sustinut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat August 1, 2020 Share Postat August 1, 2020 Văleu, 650km ~ ora 7-8 în București, acasă. Cheia ultima dată mi-a amestecat mințile, n-am înțeles mare lucru din ea, am facut-o repede, dar pentru tură de weekend vs. valea prahovei merge. Postările de genul îmi dau palpitații, mă gândesc dacă apar sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 1, 2020 Autor Share Postat August 1, 2020 Si eu am emotii daca apare careva sau nu! :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat August 1, 2020 Share Postat August 1, 2020 La cum te dai , putin probabil. Doar veterani de dat pe curbe .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 2, 2020 Autor Share Postat August 2, 2020 Pai de asta mai pun, ca poate mai e cate un veteran ratacit pe care nu-l am pe celelalte retele sociale...si poate mai vede p-aci si mai apare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat August 2, 2020 Share Postat August 2, 2020 Aștept update la tura de azi sunt curios dacă ți-a plăcut și dacă vrei să împărtășești cu comunitatea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat August 3, 2020 Share Postat August 3, 2020 Acum 23 ore, Pinocchio a spus: Pai de asta mai pun, ca poate mai e cate un veteran ratacit pe care nu-l am pe celelalte retele sociale...si poate mai vede p-aci si mai apare. Tu dormitai pe Hayabusa aseara pe la 21-22 pe A3? Asa tare ai slabit, ori nu te mai recunosc eu pe intuneric:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 3, 2020 Autor Share Postat August 3, 2020 1 oră în urmă, Raisa_c a spus: Tu dormitai pe Hayabusa aseara pe la 21-22 pe A3? Asa tare ai slabit, ori nu te mai recunosc eu pe intuneric:)) Euuuuu,slabit? De cand nu ne-am vazut am slabit si m-am ingrasat de vreo 3 ori...:( Iar acu' iar sunt pe varianta 'graşi şi grasuți'. Da,am fost pe A3 ieri ca aveam chef sa dorm un pic pana acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat August 3, 2020 Share Postat August 3, 2020 (editat) Ahaha, dormeai pe banda a 2a cand ti-am dat cu flashul, sa te dai la o parte din fata furiei rosii uitasem cum arata stopul de Busa, am zis ca e unul cu scooterul, doarme pe el:))) Btw, daca nu te-am prins in perioada de cura de slabire, am oprit ieri la un restaurant in Sf. Gheorghe, super autentic ( unguresc:))) si mancarea delicioasa. https://www.facebook.com/HunyadiCsarda/ Au in curte o parcare imensa care din pacate e acoperita cu un strat de pietris, nu prea e de parcat moto inauntru. E ok insa de lasat la poarta:) Editat August 3, 2020 de Raisa_c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 3, 2020 Autor Share Postat August 3, 2020 Mah ori am dormit eu dus, ori nu eram eu, ca atare rusine ca o furie rosie sa imi dea flash-uri si sa scape nepedepsita nu s-a intamplat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat August 3, 2020 Share Postat August 3, 2020 Acum 4 ore, Pinocchio a spus: Euuuuu,slabit? De cand nu ne-am vazut am slabit si m-am ingrasat de vreo 3 ori...:( Iar acu' iar sunt pe varianta 'graşi şi grasuți'. Da,am fost pe A3 ieri ca aveam chef sa dorm un pic pana acasa Interesant mânerul de pe rezervor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat August 3, 2020 Share Postat August 3, 2020 Maner pt pasager. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate