G. V. Postat August 1, 2020 Share Postat August 1, 2020 Salut, Exista vreo posibilitate de a muta acceleratie la picior ? Exista kit pentru asa ceva ? Improvitatii ? Idei ? Ma intereseaza sa montez o pedala si cablul de acceleratie tras la ea, langa frana, poate chiar pe crashbar. Merci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat August 1, 2020 Share Postat August 1, 2020 Cu bani si determinare se poate face orice dambla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 1, 2020 Share Postat August 1, 2020 Poate piciorul nu e asa sensibil ca mana, zic, uneori gen pe ploaie trebuie grija. Sau poate faci cursa lunga la pedala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyrip1 Postat August 3, 2020 Share Postat August 3, 2020 (editat) Eu am facut la masina varianta pe invers, comanda acceleratie la mana, piesele au costat vreo 25ron (schimbator cu frecare - ca sa nu aiba trepte, asta revine singur la pozitie, cablu transmisie bicla + manson + suruburile de terminatie ale cablului). Cred ca poti improviza o pedala, cu un schimbator asemanator. Editat August 3, 2020 de adyrip1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate