Laur25 Postat August 17, 2020 Share Postat August 17, 2020 Salutare! Abia ce am descoperit cauza unei probleme la motor, ca a aparut alta, pe prostia mea ce-i drept...Mai exact, am vrut sa schimb lichidul de frana. Pe spate nu a fost nici o problema, in schimb, pe fata, cand faceam scoateam lichidul prin aerisitor nu am fost atent si am ramas fara lichid in vas si a tras aer...Bun, am completat vasul, dar acum nu mai baga deloc lichid, am incercat sa fac ''pedale'' o ora insa nu scoate nimic pe la aerisitor, frana nu tine deloc si maneta este moarta merge in gol, am scos furtunul care intra in etrier sa vad dar nici acolo nu ajunge lichid, oare sa se fi infundat furtunul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laur25 Postat August 17, 2020 Autor Share Postat August 17, 2020 2 minutes ago, easy ride on! said: Aer ... pompa dezamorsata. Ar fi preferabil sa ai un dispozitiv prin care sa pompezi lichid de jos in sus, aerul prefera sa urce. Oare functioneaza si daca folosesc seringi care se gaesc la farmacie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat August 17, 2020 Share Postat August 17, 2020 38 minutes ago, Laur25 said: Oare functioneaza si daca folosesc seringi care se gaesc la farmacie? Functioneaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laur25 Postat August 17, 2020 Autor Share Postat August 17, 2020 1 hour ago, mobiletron said: Functioneaza. O sa incerc maine, ori o fac ori o dau gata de tot :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 18, 2020 Share Postat August 18, 2020 Folosesc o pompă cu vacuum, tare utilă. Cu seringa am incercat o singură dată și neavând coliere bune, sărea furtunul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 18, 2020 Share Postat August 18, 2020 Acum 6 minute, Lucian_M a spus: Folosesc o pompă cu vacuum, tare utilă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 18, 2020 Share Postat August 18, 2020 Nu știu ce folosești tu, dar a mea nu-i de tipul ăsta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate