Seba1974 Postat August 28, 2020 Share Postat August 28, 2020 Salut, unde in Bucuresti sau Otopeni pot gasi pe stoc echipament pt ancorare moto pe platforma (ideal sa fie deschis și samabata). multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 28, 2020 Share Postat August 28, 2020 Cam in orice magazin de bricolaj (Dedeman, Hornbach, Brico Depot, Leroy Merlin,...). Pana in 100lei te incadrezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 28, 2020 Share Postat August 28, 2020 La merloy am vz zilele trecute set de 2 chingi de 2.5m lungime la preț prietenos. La benzinarie costă cel puțin dublu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat August 29, 2020 Share Postat August 29, 2020 Si la unele magazine moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat August 29, 2020 Share Postat August 29, 2020 (editat) Acum 21 ore, Seba1974 a spus: Salut, unde in Bucuresti sau Otopeni pot gasi pe stoc echipament pt ancorare moto pe platforma (ideal sa fie deschis și samabata). multumesc anticipat. Hornbach-ul si Leroy au chingi bune si ieftine. La Dedeman nu au gama diversa,slabut.... Acum 20 ore, john17 a spus: La benzinarie costă cel puțin dublu. Tre sa manance si gura lor.... Multe sunt la dublu in benzinarii... Se bazeaza pe comoditatea romanului .... Editat August 29, 2020 de ALEX-CRUISER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 29, 2020 Share Postat August 29, 2020 Eu chiar din Dedeman am luat doua chingi la vreo 20lei. Tin perfect crossul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 29, 2020 Share Postat August 29, 2020 Set de chingi luate din benzinărie pe graba. 32ron setul, le folosesc la remorca și să-mi suspend mobra de tavan când mai am câte una alta de meșterit. Au 2 ani și în afara de mizerie pe ele, nimic de comentat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 15, 2020 Share Postat Octombrie 15, 2020 In Hornbach, sunt unele albastre, fara clichet, sunt cele mai usor de folosit si safe. Am zeci de drumuri cu moto legate pe remorca, am incercat multe modele de chingi, cele simple cu doar o singura catarama cu autostrangere sunt ideale, cele cu clichet nu sunt bune la moto, manerele metalice voluminoase pot atinge in carenaj, vibreaza. Mai trebuie instalate niste mansoane textile in jurul locurilor pe unde se petrece chinga pt a impiedica roaderea acesteie de metal, nu putine au fost cazurile in care s a taiat efectiv materialul. Berner vinde un tub manson de jumatate de metru, se taie din el bucati de 10--15 cm si se pune ca un prezervativ pe chinga, in locul unde se petrece pe inele de prindere de pe remorca si pe sasiul moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate