GoGettas Postat Septembrie 9, 2020 Share Postat Septembrie 9, 2020 Salut! Ce părere aveți de motocicletele de 125cc făcute de SYM? Pare o companie serioasa, dar sunt sceptic cu privire la fiabilitatea motoarelor. A avut cineva? Modelele de la SYM sunt 2: NH-X și NH-T Mulțumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrrlr Postat Septembrie 10, 2020 Share Postat Septembrie 10, 2020 Citeste topicul despre scuterele SYM, eventual poti sa mergi pana la reprezentanta daca esti in Bucuresti sa discuti cu ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Septembrie 10, 2020 Share Postat Septembrie 10, 2020 Produsele lor sunt strict pentru naveta punctul A spre punctul B. Nu au nimic sofisticat sunt cat mai simple. Unicul lucru "sofisticat" este injectia de pe ele, pentru ca trebuie sa fie conform normelor EU. Solutia tehnica a motoarelor este probata in timp si mai mult ca sigur este un patent sau o copie exact a ceea ce Honda Suzuki faceau acum Nsssppeeee mii de ani. Un piston monociclindru racit pe aer la 125cmc 2supape o bujie si aia e. Pretul lor este foarte mic si asa macar ai o motocicleta noua la 2000e sau 2400e cu garantie, deci fiabilitatea NU te intereseaza, nu o repari pe banii tai daca e sa se strice ceva, desi nu cred, repet sunt solutii tehnice simple si probate de 20de ani. De vandut o vei vinde clar in cel mai rau caz pierzi 1400euro, eu zic ca 1400euro daca iti asumi pierdere in 2 ani e foarte ok iar tu inveti corect asa cum trebuie pe un 125cc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoGettas Postat Septembrie 10, 2020 Autor Share Postat Septembrie 10, 2020 Acum 2 ore, Bigfoot a spus: Produsele lor sunt strict pentru naveta punctul A spre punctul B. Nu au nimic sofisticat sunt cat mai simple. Unicul lucru "sofisticat" este injectia de pe ele, pentru ca trebuie sa fie conform normelor EU. Solutia tehnica a motoarelor este probata in timp si mai mult ca sigur este un patent sau o copie exact a ceea ce Honda Suzuki faceau acum Nsssppeeee mii de ani. Un piston monociclindru racit pe aer la 125cmc 2supape o bujie si aia e. Pretul lor este foarte mic si asa macar ai o motocicleta noua la 2000e sau 2400e cu garantie, deci fiabilitatea NU te intereseaza, nu o repari pe banii tai daca e sa se strice ceva, desi nu cred, repet sunt solutii tehnice simple si probate de 20de ani. De vandut o vei vinde clar in cel mai rau caz pierzi 1400euro, eu zic ca 1400euro daca iti asumi pierdere in 2 ani e foarte ok iar tu inveti corect asa cum trebuie pe un 125cc. Ok, mulțumesc. Am găsit un YZF R125 din 2012, întreținut. E mai scump, dar părerea mea e ca s-ar merita mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Septembrie 10, 2020 Share Postat Septembrie 10, 2020 daca ai A2 sau A poti opta pt cea de 200cc,pentru +300 e ai ABS... banuiesc ca ai doar A1,scuze! am avut motociclete made in china, n-am vorbe proaste despre ele, dar .... luate ca atare ,cam ce platesti aia ai! ca moto de incepator eu zic ca i foarte buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate