Stefan Negriuc Postat Septembrie 20, 2020 Share Postat Septembrie 20, 2020 Salutari, stiti pe cineva care face banchete custom sau le retapiteaza prin Bucuresti? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Septembrie 21, 2020 Share Postat Septembrie 21, 2020 Cauta userul darian pe forum si intreaba-l daca te poate ajuta. In general el face retapitari pt moto, insa poti intreba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Septembrie 21, 2020 Share Postat Septembrie 21, 2020 Vivacy Leather Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan Negriuc Postat Septembrie 23, 2020 Autor Share Postat Septembrie 23, 2020 Mersi de raspuns, Darian le a facut pe astea cusute aiurea, il stiu deja, e legenda.. nu il recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 23, 2020 Share Postat Septembrie 23, 2020 La 21.09.2020 la 10:47, dionysos a spus: Cauta userul darian pe forum si intreaba-l daca te poate ajuta. In general el face retapitari pt moto, insa poti intreba. Nu-l cauta. Pierzi timpul si banii, daca mai exista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Septembrie 23, 2020 Share Postat Septembrie 23, 2020 Acum 2 minute, Speedy.K a spus: Nu-l cauta. Pierzi timpul si banii, daca mai exista. Mie mi-a retapitat bine doua sei (Yamaha Virago si Honda Hornet), n-am ce sa-i reprosez. Si nici n-a durat mult. Acum depinde si ce experienta ai avut tu cu el, nu ma bag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 23, 2020 Share Postat Septembrie 23, 2020 Povestea despre saua mea (apropos, ii zice sa, nu bancheta! bancheta e la masina..) e pe topicul lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 24, 2020 Admin Share Postat Septembrie 24, 2020 Cei mai buni sunt MotoVis Custom din Ploiești, caută-i pe google / FB. Doar ca fiind foarte buni, sunt și aglomerați. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 30, 2020 Share Postat Septembrie 30, 2020 (editat) La 24.09.2020 la 7:21, l.u.v a spus: Cei mai buni sunt MotoVis Custom din Ploiești, caută-i pe google / FB. Recomand si eu. Dupa ce a tinut sase luni facuta de Darian acum are vreo 6 ani facuta de MotoVis si e ca atunci cand am luat-o de la el. Editat Septembrie 30, 2020 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate