frigider Postat Noiembrie 4, 2020 Share Postat Noiembrie 4, 2020 Acum 1 oră, Speedy.K a spus: Sunt in urma cu stirile, pana la urma e oficial Vale la Petronas de la anu'? Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 5, 2020 Share Postat Noiembrie 5, 2020 (editat) Îmi poate explica și mie cineva de ce pianiștii au mers 2 etape cu un singur pilot și nu au folosit până acum un înlocuitor pt Rossi? Aveau prea multe puncte sau credeau că pot lua destule puncte cu the great I don't know, pe modelul hrc - dințos? Și de ce s-au gândit totuși să-l înlocuiască pt a 3-a? Că de ce l-au angajat pe jorj kilot de teste dacă nu l-au folosit la nimic nu cred că știe cineva, o fi fost pt parandărăt sau ca răsplată pt serviciile aduse în trecut, așa cum se dau posturi prin consiliile de administrație ale diverselor companii (falimentare) de stat în Ro.. Editat Noiembrie 5, 2020 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Noiembrie 5, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2020 daca am inteles bine la etapele trecute nu au fost obligati sa aibe 2 moto pe grila, acum nu mai pot sa se sustraga conform regulamentului. teoretic si la Aragon 2 ar fi trebuit sa aibe 2 moto pe grila. practic, e pandemie si s-au sustras cumva. referitor la George, cine stie ce e acolo. clar a fost ceva mai mult de imagine decat sa testeze si sa dezvolte ca si Pedrosa la KTM. oricum eu zic ca sunt cu un pas in urma competitorilor ca si dezvoltare. ceva da cu virgula in strategia lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Noiembrie 5, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2020 a mai picat unul: Iker Lecuona will miss the #EuropeanGP Close contact with COVID-19 has ruled him out this weekend. facebook - Motogp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate