mihaifrt Postat Octombrie 25, 2020 Share Postat Octombrie 25, 2020 Salutare. Saptamana asta am sa incep scoala te soferi pentru categoria A2 si si totodata vreau sa mi cumpar si o motocicleta. Ea va fi folosita pentru a ma deplasa de acasa pana la lucru si poate niste plimbari cand imi permite timpul. Am 1.83 si 83 de kg. Eu m am gandit la Suzuki GS500E. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Octombrie 26, 2020 Share Postat Octombrie 26, 2020 (editat) Ce buget ai? Daca incepi categoria A2, inseamna ca ai 18 ani? In primul rand, iti recomand sa te uiti pe un site de "probat" motoare: http://cycle-ergo.com/ Te duci la optiuni, iti pui inaltimea ta, inaltimea pana intre picioare (inseam) si bifeaza put feet on ground. Asa o sa vezi, in linii mari, statura ta fata de motocicleta dorita. Tine cont, motocicleta din simulari nu isi comprima suspensiile din greutatea ta, deci mai scade inca un 2-3cm cel putin. Apoi, vei vedea ca motorul dorit de tine e limitat la mersul in oras. E ok pentru incepatori, dar eu ti-as recomanda, la un buget mai mare putin: Suzuki DRZ 400. E perfect de oras si pentru inaltimea ta. E monocilindru, fata de GS500 care e 4 in linie. Avantajele sunt in oras, mai ales la tine: plecari mai bune de pe loc, damaraje mai mari, versatilitate mai mare la turatii mai mici, greutate mai mica, consum mai mic. Ca motocicleta in sine, are alte avantaje: garda la sol mare, poti sari borduri, poti aborda gropi fara prea multe emotii, greutate mica, deci manevrabilitate, consum scazut, etc... Incearca un monocilindru daca poti, ti-l recomand! Editat Octombrie 26, 2020 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Octombrie 26, 2020 Share Postat Octombrie 26, 2020 Asa e, are 2 in linie Nu ca ar schimba foarte mult datele problemei, dar da, scuzati eroarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 26, 2020 Share Postat Octombrie 26, 2020 (editat) GS500 e răcit pe aer, nu prea îi place în aglomerații, dar n-am auzit să se plângă de asta posesorii. Întreținere minimală, consum redus, resurse de putere suficiente, frâne decente. Am umblat la unul și sunt motoare simple și zdravene. E fix ce trebuie pentru un începător. Editat Octombrie 26, 2020 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaifrt Postat Octombrie 28, 2020 Autor Share Postat Octombrie 28, 2020 Multumesc pentru recomandari. Acel DRZ 400 chiar imi face cu ochiul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 28, 2020 Share Postat Octombrie 28, 2020 Honda CBF 600 cu ABS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 28, 2020 Share Postat Octombrie 28, 2020 E de A2, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 28, 2020 Share Postat Octombrie 28, 2020 (editat) Da, ai si versiuni de A2. https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=309651312&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=11000&makeModelVariant1.modelDescription=CBF+600+A2&pageNumber=1&scopeId=MB&sfmr=false&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&searchId=fb9d4d14-0209-d75c-678a-1ac4060eed40 Si mai exista si Honda CBF500 cu ABS care e A2 by default. Kawasaki ER6N ABS pt A2. KTM Duke 390 Kawasaki Z750 ABS versiunea A2... Editat Octombrie 28, 2020 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 31, 2020 Share Postat Octombrie 31, 2020 Se poate limita orice moto pana in 70 Kw, asta nu inseamna ca CBF600 e de A2 fara interventii. Bine, am vazut cu ochii mei R1 limitat la 35Kw, asta nu inseamna nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate