cstelia Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 Poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 prima are motorul ca la solex ? tractiune fata . frumos. am vazut si pe aici cateva dar inca functionale. sunt scule foarte frumoase daca este timp de ele. felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 am vazut solexuri noi cu tractiune pe fata in magazin in bucuresti acu 2 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 Cristi , motoreta albastra este superba. Ce marca este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 21, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2007 Cristi , motoreta albastra este superba. Ce marca este? Este un moped Berva de 50cmc. Din pacate ii lipseste carburatorul si chiuloasa. Probabil si alte piese... n-am stat sa investighez in detaliu. In cel mai rau caz am sa-i pun un motor Fichtel & Sachs de 98cmc pe care il am si din cate mai tin minte e si functional. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 ooo da...bv ombre...asta da suflet de motociclist....spor la reconditionare acum mai e ceva...trebuie aflat care au fost imbecilii sa ii impuscam noroc cu unii oameni sufletisti care le salveaza....bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
------ Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 un motoras dinasta am si io complet ...de la un tataie. ma gindeam sa il pun pe o bicla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 ce boala am pe oamenii care arunca fara sa gandeasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 21, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2007 un motoras dinasta am si io complet ...de la un tataie. ma gindeam sa il pun pe o bicla. Nu-l vinzi? Cu al tau si cu asta cred ca fac unul bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
------ Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 (editat) Nu-l vinzi? Cu al tau si cu asta cred ca fac unul bun. ma gindeam sa il pun pe bicla nu sa il vind kiar vineri l-am scos din vaselina ..l-am desfacut sa vad in ce stare e pistonu ,cil,etc..scinteie da la mina. mai mere mut timp.. nu il vind. ...poate pun poze cu el"imprastiat asa"sa va conving. Editat Ianuarie 22, 2007 de ------ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 ma gindeam sa il pun pe bicla nu sa il vind kiar vineri l-am scos din vaselina ..l-am desfacut sa vad in ce stare e pistonu ,cil,etc..scinteie da la mina. mai mere mut timp.. nu il vind. ...poate pun poze cu el"imprastiat asa"sa va conving. Ia pune, ca altfel nu te credem. Iar daca ai fi un om cu mintea intreaga, i l-ai da lui cstelia si ti-ai pune alt motor pe bicla. vezi ca era unul special de bicla la vanzari, parca Cuxi il oferea la vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 24, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2007 Hai ca platesc bine pe el. Chiar vreau sa pun pe picioare trotineta asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
------ Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 (editat) Ia pune, ca altfel nu te credem. Iar daca ai fi un om cu mintea intreaga, i l-ai da lui cstelia si ti-ai pune alt motor pe bicla. vezi ca era unul special de bicla la vanzari, parca Cuxi il oferea la vanzare. nu mai poti de ris.....intregule! NU! vin si pozili Editat Ianuarie 25, 2007 de ------ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
------ Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 (editat) are tot ce ii trebuie uite poze: mi se pare k iti liseste carcasa din fata cu faru'. Editat Ianuarie 25, 2007 de ------ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 25, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2007 mi se pare k iti liseste carcasa din fata cu faru'. Da, imi lipseste aia. Ai una in plus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 are tot ce ii trebuie uite poze: mi se pare k iti liseste carcasa din fata cu faru'. mama doamne...superb deci, e pacat sa il montezi pe o bicla...pt bicla gasesti motoare si piese duzina pt ele...da-l si tu lui cstelia, ca o sa iasa ceva extraordinar omu se pricepe, si o astfel de motoreta merita salvata... numai bine tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
------ Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 Da, imi lipseste aia. Ai una in plus? imi pare rau ...si eu am vazut k ar trebui sa aiba asa ceva din poze k motor are tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 29, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2007 Deci facem afacerea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate