RedRat Postat Octombrie 27, 2020 Share Postat Octombrie 27, 2020 (editat) Salutare, Prin August, cand cel mic era plecat in tabara, am decis impreuna cu sotia sa plecam si noi cateva zile la munte. Destinatia aleasa a fost Bieszczady, in sud-est-ul Poloniei, in apropierea parcului national cu acelasi nume. In principiu in zona respectiva sunt doua trasee, numite Bulca Mica si Bucla Mare. Drumuri de munte, multe curbe, si peisaje de nota 10 Am avut la dispozitie 2 zile pentru a vizita zona, dupa cum urmeaza: Ziua 0: (Pregatiti de drum / pe drum) Tipul asta pare suspect Ziua 1: Ajunsesem cu o zi inainte. Am stat la cort intr-un loc numit "Statia pentru motociclisti din Bieszczady". Cam asa as traduce. Uite si un link: https://bit.ly/35IWcuQ Si pe traseu, printre altele, am intalnit urmatoarele: La intoarcere, ne-am oprit la o biserica de lemn: Ziua 2: Tot cu cortul, in acelasi loc: Si iata-ne iar pe drum: Pe drum ne-am ratacit si am ajuns pe un platou de unde se vedea un baraj: Am decis sa vizitam barajul Ne-a recomandat cineva localul: https://bit.ly/3oAC7zq . Mancare buna, bere zero rece. Recomand. De asemenea, exact langa localul asta am mai gasit un baraj, mai mic: Iar un loc interesant, se numeste inima din Bieszczady (cineva a plantat buruieni in forma unei inimi pe partea cealalta a lacului), unde am avut idea de a 'apropia' motoarele Iar spre finalul zilei am ajuns la un alt loc recomandat, si anume un fel de observator, de unde se poate admira toata zona Bieszczady. De asemenea aici te puteai da si cu planorul si altele: Editat Octombrie 28, 2020 de IceLord Corectare duplicat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Octombrie 27, 2020 Share Postat Octombrie 27, 2020 Foarte frumos! Bv! Din Polonia am văzut doar Varșovia, sper ca la anul să o explorez cum trebuie, în drum spre Tallin. D'ne ajută să se schimbe în bine situația actuală.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 28, 2020 Share Postat Octombrie 28, 2020 Frumos si interesant, m-ai facut curios @RedRat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 28, 2020 Share Postat Octombrie 28, 2020 Super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate