Garcya Postat Noiembrie 15, 2020 Share Postat Noiembrie 15, 2020 Va salut! De 2 ani sunt mandrul posesor al acestei motociclete, 2 ani si 20.000 km impreuna. Vreau sa spun ca acesti 20.000 au fost parcuri pe drumuri "de tara", prin munti, forestiere si pe trasee unde ai nevoie de 2-3 ore sa faci 100 km, pentru mine fiind singurele "iesiri moto" si aventuri care mai conteaza in prezent. In video ma spun parerea mea sincera despre aceasta motocicleta si ce accesorii am pus pe ea! Incerc sa va raspund cu drag la orice intrebari aveti despre aceasta motocicleta sau accesorii. Cine vrea sa urmareasca iesirile mele moto o poate face pe instagram @Garcya Vizionare placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aka` Postat Noiembrie 29, 2020 Share Postat Noiembrie 29, 2020 Salut! Ma uit la modelul asta de ceva timp si chiar gasesc f util review-ul. Cum e pe caldurile de vara ? Se incinge grav la mers incet sau e in limite acceptabile ? Si niste pareri despre cum se maneveaza cu pasager + bagaje ? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Noiembrie 29, 2020 Share Postat Noiembrie 29, 2020 La 15.11.2020 la 20:54, Garcya a spus: Schön!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Noiembrie 29, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2020 Acum 2 ore, aka` a spus: Salut! Ma uit la modelul asta de ceva timp si chiar gasesc f util review-ul. Cum e pe caldurile de vara ? Se incinge grav la mers incet sau e in limite acceptabile ? Si niste pareri despre cum se maneveaza cu pasager + bagaje ? Mersi Salut, Despre caldura NU CRED ca o sa ai treaba, eu personal nu am simtit asa ceva DAR nici nu merg prin oras cu el, deci nu stau la semafoare, habar nu am cum este... Cat despre bagaje + pasager absolut nicio problema! Trebuie evident sa intaresti suspensia pe spate. In poza atasata am fost pe transalpina + transfagarasan doar pe drumuri prin sate, drumuri pline de gropi, am fost pe forestiere impreuna cu sotia: eu 80kg ea 60kg si bagaje PREA MULTE dar n-am avut treaba, nu am simtit ca am bagaje sau pasager. Iti recomand cu caldura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aka` Postat Noiembrie 30, 2020 Share Postat Noiembrie 30, 2020 Mersi de feed-back! Voi reveni cu poze cand o fi sa o iau. Sper la primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Decembrie 1, 2020 Share Postat Decembrie 1, 2020 @aka`Hai sa-ti dau Africana buna acum inainte de Mos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aka` Postat Decembrie 1, 2020 Share Postat Decembrie 1, 2020 Acum 2 ore, littlekriminal a spus: @aka`Hai sa-ti dau Africana buna acum inainte de Mos O stiu, dar in urmatoarele luni nu ma bag la investitii de genul. Momentan stau linistit, profit ca inca mai am job Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Decembrie 1, 2020 Autor Share Postat Decembrie 1, 2020 Acum 2 ore, littlekriminal a spus: @aka`Hai sa-ti dau Africana buna acum inainte de Mos Ce preț are una in RO? Link de la anunț? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Decembrie 1, 2020 Share Postat Decembrie 1, 2020 Acum 22 minute, aka` a spus: O stiu, dar in urmatoarele luni nu ma bag la investitii de genul. Momentan stau linistit, profit ca inca mai am job Ha, da, stiu ca ai postat acolo la anuntul meu, de asta am si scris . Tine-te bine de el, ca nu sunt vremuri tocmai usoare. Acum 20 minute, Garcya a spus: Ce preț are una in RO? Link de la anunț? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate