Lucian123 Postat Decembrie 13, 2020 Share Postat Decembrie 13, 2020 Salut. Am cumparat de curand o motocicleta(neinmatriculata) cu semnalizari,stop si suportul de numar after market. O sa am ceva probleme la RAR? Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Decembrie 14, 2020 Share Postat Decembrie 14, 2020 Daca respecta culoarea, pozitionarea etc (gen semnalele sa fie galbene, numarul sa nu fie la orizonatala etc) si sunt toate functionale, nu ar trebui sa ai probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Decembrie 14, 2020 Share Postat Decembrie 14, 2020 Să aibă lampă care să lumineze mărul și e stas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Decembrie 14, 2020 Share Postat Decembrie 14, 2020 Am montat semnale și lumină spate pentru un Horneț care a trecut RAR-ul. Semnale Lampa, lumină număr cu CE ștanțat. Puse frumos, nu a comentat nimeni. Numărul prins cu nituri. Semnalele stau complet vizibile peste număr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Decembrie 14, 2020 Share Postat Decembrie 14, 2020 hai că ați halit momeala... nu vedeți ca ăsta deschide numai topicuri la mișto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian123 Postat Decembrie 14, 2020 Autor Share Postat Decembrie 14, 2020 1 hour ago, vis-a-vis said: hai că ați halit momeala... nu vedeți ca ăsta deschide numai topicuri la mișto? Nu sunt deschise la misto, urmeaza sa merg la RAR si nu stiu daca e ok. Sunt incepator, primul motor, nu stiu multe si intreb aici. As putea sa iti dovedesc asta prin poze etc, doar ca nu simt nevoia de a avea ,,aprobarea,, ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Decembrie 14, 2020 Share Postat Decembrie 14, 2020 (editat) In loc să deschizi mai multe topicuri, faci unul la "Motocicleta mea" și gata. Completează și profilul. Editat Decembrie 14, 2020 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheScaryBoy Postat Iulie 20, 2022 Share Postat Iulie 20, 2022 On 12/14/2020 at 2:30 PM, einstein1984 said: Sunt niste regulamente care zic de distanta minima intre semnalizari si inaltimea lor totusi.... Ai putea veni cu un raspuns concret legat de distanta minima dintre semnalizari? Deoarece nu am gasit nicaieri aceasta informatie. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate