unnamed Postat Decembrie 20, 2020 Share Postat Decembrie 20, 2020 Salut! Am cumparat recent un AGV GT Veloce S (a 5-a casca AGV ), dar prima care a venit cu un tub mic pe care scrie ce am pus in titlul topicului. Am cautat pe net care e treaba cu el dar nu gasesc nimic. Am gasit niste variante cu ulei pe baza de silicon pentru garnitura de cauciuc din jurul vizierei pentru diferiti producatori de casti, ca sa o tina fresh, dar "visor mechanism" ma duce cu gandul la mecanismul de deschidere a vizierei. Care e treaba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Decembrie 20, 2020 Share Postat Decembrie 20, 2020 Se unge si chederul din cauciuc dar lubrefiaza si mecanismul de inchidere a vizierei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 20, 2020 Share Postat Decembrie 20, 2020 Ezact! Scrie si in manualul cu care vine casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate