Cercelush Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 (editat) Salutari; cine ma poate ajuta? Am nevoie de axe cu came, patine, contrapatine(ghidaje), intinzatoare si garnituri chiulase pentru VN 750! Unde pot gasi mai ieftin? Va rog!!! Editat Ianuarie 21, 2007 de Cercelush Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticalosu Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 Salutari; cine ma poate ajuta? Am nevoie de axe cu came, patine, contrapatine(ghidaje), intinzatoare si garnituri chiulase pentru VN 750! Unde pot gasi mai ieftin? Va rog!!! sal ! uite aici ! http://cgi.ebay.de/4-Nockenwellen-inkl-8-S...1QQcmdZViewItem s-ar parea ca mai are si alte piese (bineinteles ca toate sint folosite) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 prietenul meu cere 50 euro pe 2 buc.una este de vn 700.se pupa cu cealalta, dar intreaba si tu, si o sa ii zic sa bage niste poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cercelush Postat Ianuarie 23, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2007 sal ! uite aici ! http://cgi.ebay.de/4-Nockenwellen-inkl-8-S...1QQcmdZViewItem s-ar parea ca mai are si alte piese (bineinteles ca toate sint folosite) Scuze, dar nu inteleg nimic; ma poti ajuta? Cat costa toate 4 axe si cum pot sa le iau? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticalosu Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 Scuze, dar nu inteleg nimic; ma poti ajuta? Cat costa toate 4 axe si cum pot sa le iau? Multumesc! sal ! licitatia s-a terminat! piesele (patru axa si patru lanturi)sau vindut cu 22,49 +7,00 posta daca vrei detalii cit te-ar fii costat pina in ro da-mi un pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate