Motociclistul5353 Postat Martie 14, 2021 Share Postat Martie 14, 2021 Salut! Am nevoie de ajutor. Cine stie unde pot gasii o garnitura de chiuloasa pentru SYM Husky 125cc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Martie 14, 2021 Share Postat Martie 14, 2021 La reprezentanta SYM ai incercat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motociclistul5353 Postat Martie 14, 2021 Autor Share Postat Martie 14, 2021 Nu, nu am incercat, mersi de sfat. Dar daca nu gasesc stii cumva un site pentru piese? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 14, 2021 Admin Share Postat Martie 14, 2021 Salut, pune te rog titluri concrete, nu ambiguitati. Ti l-am editat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 14, 2021 Admin Share Postat Martie 14, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Martie 29, 2021 Share Postat Martie 29, 2021 Forma corectă: chiulasă 1. Piesă de metal care închide cilindrii unui motor cu ardere internă. 2. Partea de dinapoi a țevii unei arme de foc (pe unde se încarcă arma). Forma greșită: chiuloasă chiulasă VS chiuloasă DEX: chiulasă CHIULÁSĂ s.f. 1. Piesă care închide cilindri unui motor cu ardere internă. 2. Culată (la tunuri). [Pron. chiu-la-, var. culasă s.f. / < fr. culasse]. sursa: DN (1986) Acum 29 minute, Dan Nastase a spus: Forma corectă: chiulasă 1. Piesă de metal care închide cilindrii unui motor cu ardere internă. 2. Partea de dinapoi a țevii unei arme de foc (pe unde se încarcă arma). Forma greșită: chiuloasă chiulasă VS chiuloasă DEX: chiulasă CHIULÁSĂ s.f. 1. Piesă care închide cilindri unui motor cu ardere internă. 2. Culată (la tunuri). [Pron. chiu-la-, var. culasă s.f. / < fr. culasse]. sursa: DN (1986) Erata - forma articulata - Umbla la cilindrii motorului. nearticulata - Motorul are 6 cilindri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate