Follow your dream Postat Martie 15, 2021 Share Postat Martie 15, 2021 Va salut,sunt plecat de ceva timp din Ro si as dori sa ma reintorc curând cu gandul sa deschid un showroom Moto, ma poate ajuta cineva cu vreo informatie,multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 15, 2021 Share Postat Martie 15, 2021 Doar cu un sfat: stai acolo unde ești! În nici un caz nu ar fi o investiție profitabilă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 15, 2021 Share Postat Martie 15, 2021 Vrajeala. Cont nou, prima postare, si gata, ceri sfaturi pe forum cum sa deschizi un showroom in RO :)))))))) cine vrei sa te creada? Fa si tu un BC, un ROI, si vezi ce iese, daca esti pe bune. Dar eu zic ca esti un troll vechi pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Martie 15, 2021 Share Postat Martie 15, 2021 2 hours ago, Follow your dream said: Va salut,sunt plecat de ceva timp din Ro si as dori sa ma reintorc curând cu gandul sa deschid un showroom Moto, ma poate ajuta cineva cu vreo informatie,multumesc anticipat! După cum vezi, lumea a început deja să te "ajute". Sunt foarte puțini cei care ți-ar putea da ceva informații la obiect. Unul dintre ei cred că este @Super Zero 6 Forty, alții nu mai știu. Încearcă să îl contactezi pe PM și poți vorbi cu el, băiatul este foarte de treabă. Altfel, pe aici este plin de băieți care știu totul despre nimic. Baftă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate