rsc37 Postat Martie 29, 2021 Share Postat Martie 29, 2021 Salutare colegi, Sunt in cautarea unui prim motor si neavand cunostinte care ma pot ajuta in achizitionarea unuia, simt ca ma aflu pe un teren minat. M-am hotarat asupra unui Honda Hornet (ABS) si inclin sa fac un pas catre acest motorul din anunt: https://www.olx.ro/d/oferta/moto-m-honda-hornet-pc41-abs-toba-sport-mivv-fz6-gsr-IDe7mTf.html#7d31586f62 As vrea sa stiu daca a avut cineva vreun contact/vreo experienta buna/rea cu Moto M Parts Ploiesti. Mi-ar fi tare de ajutor! Multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 29, 2021 Share Postat Martie 29, 2021 33k km... 4000eur un Hornet de 13 ani... Ăștia-s filiala Motomus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rsc37 Postat Martie 29, 2021 Autor Share Postat Martie 29, 2021 Nu stiu mai multe decat tine. Este un pret mare pentru acest model cu ABS? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nebunic Postat Martie 30, 2021 Share Postat Martie 30, 2021 Eu am cumparat recent (noiembrie 2020) un Hornet din 2012 cu 32k km, cu ABS, de la dealer, cu 4250. Pentru aceeasi motocicleta dar cu 5 ani mai veche (si 2 revizii la diverse componente) pare cam mica "reducerea" de €250. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rsc37 Postat Martie 31, 2021 Autor Share Postat Martie 31, 2021 Pare un deal foarte bun, fata de ceea gasesc eu in acest moment pe piata. In acelasi timp, de doua luni, impreuna cu colegul Marcel Motologistic, cautam si pe piata din DE, insa cam aceleasi preturi se gasesc (toate aproape de 4000). Ce e sub 4000, ori nu raspund, ori inventeaza scuze in ziua stabilita pentru intalnire (exemple: nu mai gasesc actele motorului (dealer); m-am hotarat sa nu o mai vand (privat);) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rsc37 Postat Aprilie 10, 2021 Autor Share Postat Aprilie 10, 2021 Revin cu aceeasi rugaminte: ce parere aveti despre vanzatorul acestui motor, cat si de motorul in sine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Aprilie 10, 2021 Share Postat Aprilie 10, 2021 Pai de ce nu te duci sa-l vezi? Noi de unde sa stim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rsc37 Postat Aprilie 10, 2021 Autor Share Postat Aprilie 10, 2021 Pentru ca peste tot pe forum se sugereaza sa solicitam ajutorul, noi, incepatorii fara cunostinte in evaluarea unui motor. Merci ai fost de mare ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Aprilie 10, 2021 Share Postat Aprilie 10, 2021 2 weeks later... Revin cu aceeasi rugaminte: ce parere aveti despre vanzatorul acestui motor, cat si de motorul in sine? 2021.... 2 weeks later... Revin cu aceeasi rugaminte: ce parere aveti despre vanzatorul acestui motor, cat si de motorul in sine? 2022.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rsc37 Postat Aprilie 10, 2021 Autor Share Postat Aprilie 10, 2021 Rant pentru ca am solicitat un pic de ajutor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipRo Postat Aprilie 11, 2021 Share Postat Aprilie 11, 2021 Acum 23 ore, rsc37 a spus: Rant pentru ca am solicitat un pic de ajutor? Salutare! Intr-adevar, preturile par ca pe acolo se invartesc. Si eu cautam un hornet 2007, 2008 si am renuntat. Am reusit sa il repar pe al meu . Pretul mi se pare cam mare. Ia pe cineva priceput cu tine sa faca un minim de verificari. Anvelope, discuri si placute de frana, scurgeri furca, lant, sa intre usor in viteza si sa nu sara, motorul sa mearga constant.....chestii de-astea care trebuie inlocuite si care s-ar adauga la pretul de achizitie, care e marisor. Bafta multa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rsc37 Postat Aprilie 16, 2021 Autor Share Postat Aprilie 16, 2021 Multumesc frumos, @CipRo! Voi incerca sa gasesc pe cineva dispus sa vina, contracost, intrucat nu am niciun prieten cunoscator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Aprilie 16, 2021 Share Postat Aprilie 16, 2021 Anuntul nu mai este valabil. acum ,la prima vedere, pare ca vinde motociclete normale la cap. Numarul de km, clar, bate la ochi. Asta e loterie. Fiind din Ploiesti, cel mai simplu este sa il duci la o verificare in service. Este un service decent, Motofly. Problema e ca si el aduce moto :)) Deci, complicat. Incearca sa iei legatura si cu Alexandru Popescu pe fb, pagina Motocicleta Potrivita. Cred ca e fix ce ai nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rsc37 Postat Aprilie 16, 2021 Autor Share Postat Aprilie 16, 2021 Multumesc, Adrian! Suna bine, chiar ma gandeam la un serviciu gen "Masina potrivita" pentru moto, dar nu mi-a trecut nici macar o secunda prin minte sa caut "Motocicleta potrivita". Am citit acum topicurile despre vanzari SH, verificari, despre Ser Moto, Motomus & company, pentru a fi cat de cat informat. Aparent, la prima vedere, 30-40k km bat la ochi, cum ai spus si tu. Ma bucur ca incep sa cunosc, cu ajutorul vostru, usor usor, semnele pe care ar trebui sa le urmaresc. Merci inca o data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Aprilie 16, 2021 Share Postat Aprilie 16, 2021 Acum 2 ore, rsc37 a spus: Multumesc, Adrian! Suna bine, chiar ma gandeam la un serviciu gen "Masina potrivita" pentru moto, dar nu mi-a trecut nici macar o secunda prin minte sa caut "Motocicleta potrivita". Am citit acum topicurile despre vanzari SH, verificari, despre Ser Moto, Motomus & company, pentru a fi cat de cat informat. Aparent, la prima vedere, 30-40k km bat la ochi, cum ai spus si tu. Ma bucur ca incep sa cunosc, cu ajutorul vostru, usor usor, semnele pe care ar trebui sa le urmaresc. Merci inca o data! Cu placere! Ideea e ca atunci cand nu te pricepi, sa apelezi la cine o face. Da, motociclete de 10 ani, si 30.000 km sunt cel putin curioase. Mai ales din tari unde exista muuuuulte motociclete, si se merge la marea veselie, mereu. Dar nu este imposibil, mai pot exista exceptii. De exemplu cineva care are mai multe moto, si unele le plimba mai mult ca altele. Daca cei 30.000 km sunt sau nu reali, iti poti da seama dupa starea generala a motocicletei....oarecum Succes la cautari, tine aproape cu Marcel, poate iti gaseste pana la urma, daca nu rezolvi la noi in tara . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate