Lup69 Postat Aprilie 16, 2021 Share Postat Aprilie 16, 2021 Duminica, 11 aprilie, anul asta, pe centura Focsani, in drum spre Lepsa. Il stie careva pe sofer/conducator? Alte comentarii nu mai am de adaugat, poate altcineva... A, daca clipul va face probleme, mai jos printscreen cu numarul masinii: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Aprilie 16, 2021 Share Postat Aprilie 16, 2021 hahaha, m-am uitat de 6 ori la clip si nu intelegeam ce a facut ala cu VW =)) pe urma l-am observat pe englezu ala cu duster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Aprilie 16, 2021 Autor Share Postat Aprilie 16, 2021 2 hours ago, robert23mg said: hahaha, m-am uitat de 6 ori la clip si nu intelegeam ce a facut ala cu VW =)) pe urma l-am observat pe englezu ala cu duster Ma crezi ca la momentul respectiv nici eu nu l-am vazut? Am descoperit faza abia miercuri dupa amiaza, cand editam filmul plimbarii de duminica... Atentia mea era fix asupra Polo-ului, mai ales ca avea semn de incepator...no ofense pentru respectivul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Aprilie 17, 2021 Share Postat Aprilie 17, 2021 Stiu intersectia ,trec des prin zona,in dreapta este un drum de pamant,se vede la inceputul clipului. Tampitu cu Duster sa dus pe contrasens ca sa nu stea sa faca stanga peste linia continua si sa intre pe acel drum. Alta explicatie nu vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Aprilie 19, 2021 Autor Share Postat Aprilie 19, 2021 On 4/17/2021 at 7:11 PM, ALEX-CRUISER said: Stiu intersectia ,trec des prin zona,in dreapta este un drum de pamant,se vede la inceputul clipului. Tampitu cu Duster sa dus pe contrasens ca sa nu stea sa faca stanga peste linia continua si sa intre pe acel drum. Alta explicatie nu vad. OK, nu cred ca explicatia asta ar putea fi scuza pentru respectivul daca l-ar fi oprit vreun politzai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Aprilie 19, 2021 Share Postat Aprilie 19, 2021 Acum 10 ore, Lup69 a spus: OK, nu cred ca explicatia asta ar putea fi scuza pentru respectivul daca l-ar fi oprit vreun politzai... Nici nu incape vorba ,ramanea fara permis instant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate