iulianzoldi1 Postat Aprilie 16, 2021 Share Postat Aprilie 16, 2021 Pentru cei interesați va rog sa sune la telefon pentru ca nu prea intru sa verific mesajele.Piesele si Motocicletele le-am adunat de-a lungul timpului. Nu mai am timp de ele.0742289852 Locație Sibiu. Am si foarte multe piese de Carpați. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Aprilie 16, 2021 Share Postat Aprilie 16, 2021 Salut ma intereseaza pentru carpati daca ai , capacele laterale de la carburator si melcul de pe roata din fata de la cablul de chilometraj ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianzoldi1 Postat Aprilie 16, 2021 Autor Share Postat Aprilie 16, 2021 Acum 5 minute, mihaai a spus: Salut ma intereseaza pentru carpati daca ai , capacele laterale de la carburator si melcul de pe roata din fata de la cablul de chilometraj ... Salutare te rog sa ma suni pe joi ca o sa ajung unde am piesele joi si sa ma uit.o sa fiu toata ziua acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Aprilie 23, 2021 Share Postat Aprilie 23, 2021 Scuze pentru intirziere , abia acum am vazut mesajul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius03NMG Postat Aprilie 24, 2021 Share Postat Aprilie 24, 2021 Un carburator k28 ptr ij56 nu ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianzoldi1 Postat Aprilie 24, 2021 Autor Share Postat Aprilie 24, 2021 Acum 4 minute, Marius03NMG a spus: Un carburator k28 ptr ij56 nu ai? Cred ca am la cate moto si piese am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius03NMG Postat Aprilie 24, 2021 Share Postat Aprilie 24, 2021 Acum 5 minute, iulianzoldi1 a spus: Cred ca am la cate moto si piese am. Super! Daca il găsesti, da mi de veste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianzoldi1 Postat Aprilie 24, 2021 Autor Share Postat Aprilie 24, 2021 Acum 13 minute, Marius03NMG a spus: Super! Daca il găsesti, da mi de veste! Ok. 1 oră în urmă, iulianzoldi1 a spus: Ok. Te rog totusi sa imi dai un mesaj pe nr acesta sa il am sa iti pot trimite poze luni sau marti. 0742 289 852 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
сука блять Postat Ianuarie 20 Share Postat Ianuarie 20 Salut. Motorul de pe Minsk mă interesează și pe mine daca mai este de actualitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Ianuarie 20 Share Postat Ianuarie 20 Acum 3 ore, сука блять a spus: Salut. Motorul de pe Minsk mă interesează și pe mine daca mai este de actualitate. Sansele sunt foarte mari la doi ani dupa ultima postare pe acest topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
сука блять Postat Ianuarie 20 Share Postat Ianuarie 20 Așa cum l ați văzut și dvs. poate îl mai vede cineva. Cred că e la un topic relevant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Ianuarie 20 Share Postat Ianuarie 20 (editat) Avand in vedere ca vanzatorul a intrat ultima oara pe forum acum 2 ani, l cateva zile dupa postarea anuntului, slabe sanse. Ai nr de tel in prima postare, te intereseaza, suna! Editat Ianuarie 20 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate