Jump to content

сука блять

Membru
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

About сука блять

 • Rank
  Nou venit pe forum!

Contact Methods

 • Yahoo
  vatamanu.cristian@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ciocarlia de sus,Constanta
 • Carnet moto din
  2007
 • Motocicleta
  Voshod 175, Minsk 125, Yamaha XS400
 • Numar Moto
  ABC

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Minsk 125 Fzr 600

Recent Profile Visitors

279 profile views
 1. L-as lua cu drag mai ales la prețul asta, dar îl am deja vopsit pe al meu electrostatic, îmi lipsește doar un cauciuc de pe stânga. Speram sa găsesc pe undeva, nu as vrea nici să adun piesele... Și așa mai am doua Minsk- uri.
 2. Cauciucurile de pe rezervor le aveți caut de mult timp? Va dau pentru ele prețul rezervorului doar numai sa fie...daca aveți desperecheate poate aveți pe stânga.... Sanitare!
 3. Mulțumesc mult de răspunsul elocvent. Deocamdată este in faza de idee incerc sa vad daca tentează / rentează toată treabă in sine. Trebuie sa vad daca pot obține un transport probabil când mă întorc de la munca in mai o sa pot demara ceva in acest sens acum nefiind în tara este doar la nivel de cules informații de la oameni buni. Încă odată va mulțumesc tuturor pentru răspunsuri.
 4. Mai este un user cu nunele cyka....îmi pare rău de corelație când l am făcut nu cunoșteam comunitatea... Sper sa nu fie cu supărare.
 5. Salutari tuturor. Întrucât sunt relativ nou venit în comunitate incerc să mă integrez ușor cu povestea primei mele motociclete..un mmvz 3.112 ( fără acte), clasicul căluț de bătaie al fermierilor sovietici. Achiziționat în adolescență cu fratele meu mai mare după ceva economii, un bun prieten ne-a vândut Minskul lui, el trecând la un Jupiter- street legal... După ceva ani de utilizare in care am învățat să mergem cu el, am cutreierat plaiurile din jurul comunei natale și nenumărate zâmbete, in lipsa pieselor... Minskul a intrat în moarte clinica. După aproape 6 ani regăsit fiind
 6. Mulțumesc de răspuns. Voiam să știu dacă iau o motocicleta noua sau mai multe din magazin cu excepția TVA ului la noi, daca te jefuiesc granițele pe parcur. cu actele de achiziție ar trebui sa treci vămile fara taxe suplimentare pe parcursul altor tari desi nu sunt sigur in condițiile in care nu vin pe roti desigur.
 7. Salut. Știe cineva cum se pot importa motociclete din zone non eu. Ucraina Belarus etc. Și cam ce taxe de-a lungul drumului se plătesc?
 8. Nu le recomand. Sunt client piese drujba și le mulțumesc pentru piese ...unele piese. Am luat Set amortizoare spate și sunt exact pogo. Incercati mai bine pe la piese scutere cu amortizorul vechi se găsesc ceva echivalente.
 9. Am găsit un domn la Călărași care a decis să anuleze înțelegerea ne am înțeles la pret i am oferit suma cerută că sunt la nevoie cu furca si apoi nu a mai raspuns...am tot incercat sa l conving dar asta e...caut sa văd poate reușesc un swap. De mai bine de un an astept sa fac și eu prima tura cu el...
 10. Salutări tuturor.revin cu aceeași mare nevoie de.o.furca de Voshod daca aveți pe undeva uitate 2 brațe...eventual să fie utilizabile. Nu le cer degeaba le.platesc doar doar reușesc să l inchei odata.
 11. daca mai esti interesat de furca pentru Voshod vezi pe olx ca are cineva din Calarasi mai multe moto pentru dezmembrare, bafta

  1. сука блять

   сука блять

   Mi a zis că îmi dă l căutat ne am înțeles la preț până a decis să nu mai răspundă.... Oameni buni.

 12. Salut din păcate nu dezmembrez încă motoreta. Motorul și cutia merg foarte bine fostul proprietar avea 5000 pe km fiind a lui din tinerete..trag speranța săptămână aceasta că voi primi o furca sa pot merge la vopsit și să-l salvez. Caut și eu saboți de frane și alte mărunțișuri dar nu găsesc nu sunt "comunist" de mult timp și nu cunosc sursele. La bulgari nu au iar cei de Minsk sunt mai mici...
×
×
 • Create New...