bursyllac Posted April 21, 2021 Share Posted April 21, 2021 Salutare. A venit un HDD stricat de la recuperat date si a mai iesit un video cu una din turele din vara trecuta. In curand se face iar cald si va putem prezenta cam cum ne-am distrat noi cand aveam chef de dat dar trebuia sa respectam restrictii de calatorie: Pe scurt: - gasit un grup de 3-5 oameni, de preferat cu stil similar de dat si cu afinitate pentru trasee dual-sport - traseu: ideal era cand aveam o parte din traseu cunoscut si stiam ca ne place sa ne dam pe-acolo plus o parte de explorare: hit and miss - plecat de sambata dimineata de-acasa, cu bagaj de 2 zile si echipament de campare (uneori cort, alteori hamac daca ne bazam ca nu o sa ploua) - sambata seara: camping, neaparat cu gratar, foc, bere, rom, povesti pana tarziu. toata vara a fost atarnat de unul din transalpuri un gratar mic, pliabil, fara picioare pe care il atarnam pe pietre deasupra vetrei - duminica dat si intors acasa Cateva lucruri care functioneaza misto in gasca: - grup mic cu oameni care au cat de cat acelasi nivel - ajuta ca toata lumea sa fie confortabila si timpii pierduti obligatoriu la grupurile mari sa fie eliminati - daca poti dormi in hamac (statul in diagonala te ajuta sa ai o pozitie dreapta) salvezi spatiu si greutate din bagaj - din cand in cand se gaseste niste vita maturata la kaufland, gata de pus pe gratar - un deliciu - nu se cunoaste in urma noastra pe unde am fost - important e sa nu te iei prea in serios, ca e pacat de tura Avand in vedere contextul de mai sus, cam asta a fost una din ture: Link direct: https://www.youtube.com/watch?v=zVi7MebhLxY poze din genul acesta de ture: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hora09 Posted April 21, 2021 Share Posted April 21, 2021 O placere! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpixy Posted April 21, 2021 Share Posted April 21, 2021 ... ma duc sa scot grataru' ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert23mg Posted April 21, 2021 Share Posted April 21, 2021 Acum 1 oră, bursyllac a spus: Link direct pfuuuuu, ce m-ai pacalit :)) am crezut ca e clip nou, am intrat repede pe youtube ca sa observ ca era deja vizionat :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bursyllac Posted April 21, 2021 Author Share Posted April 21, 2021 1 hour ago, shpixy said: ... ma duc sa scot grataru' ! Pofta buna! 29 minutes ago, robert23mg said: pfuuuuu, ce m-ai pacalit :)) Ups... sorry macar am mai pus niste poze noi si niste explicatii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts