FlorinSg Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 (editat) doua moto una din braila si una din galati scuzati pt celelalte topicuri de mai jos nu stiu de ce nu sa incarcat pozele vremea a fost super drumu bun pizza din TL a fost super numa ca am ajuns noaptea , da bine ca am ajuns cu bine am mai vazut niste motoare si prin Tulcea ,bravo baieti ati iesit si voi la plimbare Editat Ianuarie 21, 2007 de marian m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavi(nextbike) Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 super tine-o tot asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 Foarte frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 Fain. Bravo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Ianuarie 22, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2007 traseu braila -macin-babadag -enisaala -tulcea-galati-braila, total 290km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Obi Sun Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 Frumos . Am incercat sa ne intilnim cu voi . Am urmarit topicul postat si ne-am zapacit . Unii spuneau sa ne vedem la 12 la benzinaria de la Lacul Sarat , altii ca la 8, dimineata, la Galati ...asa ca ...ne pare rau...am fost si noi pe acolo (Braila -Isaccea- Tulcea - retur ) dar am plecat pe la 11.00 . Data viitoare sa dam o singura ora de intilnire si un singur loc , in felul acesta poate ne gasim . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Ianuarie 22, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2007 eu ce sa spun asta e ,oricum daca aveati acces la net eu am postat in topicu ala ca ne gasim la bac la braila la ora 8.......chiar si acu e scris acolo....las ca altadata aranjati voi intalnirea si poate anuntati si pe alti ca sunt care chiar vin cum sunt eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 castelul de la enisala este sigla Trofeului Dobrogei. pregatiti-va de cursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 bravo man! cand ati fost? pe 20? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGE-GL Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 Buna dimineata. Am sa pun pozele de la Enisala, ca sa completez la ce a pus Florin. Sper sa v-a placa . Mai ramin de pus citeva, dar din pacate trebuie sa plec la sjujba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Ianuarie 23, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2007 bravo man! cand ati fost? pe 20? duminica am fost pe 21 si a fost super vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGE-GL Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 Voi incerca sa descarc si restul pozelor...sa vedem daca v-a merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate