chv Postat Mai 7, 2021 Share Postat Mai 7, 2021 salut colegi ! dintre cei care sunteți din zonă, dacă îmi puteți da niște informații legate de starea actuală a drumurilor, în principal Toplița-Borsec-Poiana Largului-Bicaz - DN 15, Toplița-Gheorgheni-Bicaz - E578/DN12... mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 7, 2021 Share Postat Mai 7, 2021 (editat) Toplița - Gheorgheni e asfalt bun. Gheorgheni - Lacu Roșu e varză. De la lac la Bicaz e asfalt bun și marcat. Toplița - Borsec... ai serpentinele așa și așa, depinde cu ce mobra vii (nu cred că au reparat ceva de anul trecut). Poiana Largului - Bicaz e refăcut pe alocuri, ai și zone mai nasoale, dar depinde cu ce vii, repet. Editat Mai 7, 2021 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chv Postat Mai 7, 2021 Autor Share Postat Mai 7, 2021 Acum 1 minut, Lucian_M a spus: Toplița - Gheorgheni e asfalt bun. Gheorgheni - Lacu Roșu e varză. De la lac la Bicaz e asfalt bun și marcat. Toplița - Borsec... ai serpentinele așa și așa, depinde cu ce mobra vii. Poiana Largului - Bicaz e refăcut pe alocuri, ai și zone mai nasoale, dar depinde cu ce vii, repet. mulțumesc de info. moto gsf 1200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 7, 2021 Share Postat Mai 7, 2021 Ar trebui să fie ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MISI68 Postat Iulie 22, 2021 Share Postat Iulie 22, 2021 Salutari! Drumul DN15 in jurul lacului Bicaz sa mai facut? ( Marceni - Poiana Largului ) Acum 2 ani cred ca a fost o alunecare de teren si sa dus tot asfaltul... Si de la Marceni - Gherorgheni pe 12C pe la Cheile Bicazului ? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Iulie 22, 2021 Share Postat Iulie 22, 2021 Acum 4 minute, MISI68 a spus: Drumul DN15 in jurul lacului Bicaz sa mai facut? ( Marceni - Poiana Largului ) Acum 2 ani cred ca a fost o alunecare de teren si sa dus tot asfaltul... Drumul s-a consolidat ,deci alunecari de teren nu mai sunt. Pe portiunile unde s-au facut lucrarile e asfaltat,pe restul nu E trecere de la agonie la extaz ca sa zic asa ,plus ca saptamana trecuta decopertasera niste bucati probabil pentru asfaltare care nu stiu daca s-a mai intamplat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate