Sari la conținut

Problema pornire Yamaha Nmax


CosX
 Share

Postări Recomandate

Salut.

Ieri am ramas in drum cu Nmax-ul...de fapt eram oprit pe marginea drumului...am dat sa plec..apas butonul si nimic... bateria ok...se aprindeau toate cand pun contactul dar cand apasam butonul, nici o reactie. Am incercat si de pe cricul central si nimic. Pana la urma am chemat o duba si am dus-o la dealer..unde dupa 10 minute mi-au zis ca un releu de pornire era “blocat” (starter relay jammed) si ca sa nu astept o saptamana dupa unul nou, mi-au dat gratis unul care au zis ca-l aveau de la un alt nMax (ziceau ei ca motoreta aia avea vreo 3000km)... am plecat de acolo...dupa cateva ore, aceeasi problema.

In 3 ore am patit-o de 2 ori cu releul schimbat...de fiecare data...singurul lucru care l-am facut a fost sa tot sucesc de ghidon si sa incerc s-o pornesc..ba s-o pun si pe cricul central in acelasi timp si pana la urma a pornit.

Acum insa nu-mi mai vine sa plec cu ea pentru ca daca raman in drum si nu merge “manevra ghidonu”.. ar fi neplacut (apropos, am incercat asta si inainte sa ajung la dealer si n-a mers).

Are careva idee ce ar putea sa fie ?

Am comandat un releu nou dar tot am impresia ca parca ar fi altceva (dupa ce 2 situatii in care si-a revenit in urma “reparatiei: mele)

Am dat o tura scurta dimineata si am pornit-o de vreo 3 ori...totul ok ... dar si ieri a fost la fel... nu s-a intamplat dupa fiecare oprire a motorului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asta tind sa cred.

Ceva se intampla (intermitent) la pornire. Cu miscatul ghidonului am rezolvat-o de 2 ori...dar si atunci dupa incercari repetate (nu o data stanga-dreapta si gata). Cel mai probabil am avut noroc in ambele situatii sa misc in directia potrivita. Cu siguranta nu stiam ce fac (am zis sa incerc ceva). 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...