RiderOnTheStorn Postat Mai 25, 2021 Share Postat Mai 25, 2021 (editat) Salutare. Am o Shadow 600, si vreau sa o biblesc cum trebuie. Are putina rugina la suportul de far, si pe tobe. Vreau sa incerc cu lana otelata granulatie 0000. Pe de-o parte pe net vad ca ar fi o super solutie, pe de alta parte vad si unele pareri cum ca ar cauza si mai multa rugina. A incercat cineva metoda asta? Multumesc Editat Mai 25, 2021 de RiderOnTheStorn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 25, 2021 Share Postat Mai 25, 2021 https://www.bennetts.co.uk/bikesocial/news-and-views/advice/bike-maintenance/how-to-remove-rust-from-chrome-motorcycles https://wd40.co.uk/tips-and-tricks/how-to-remove-rust-from-chrome/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mucix Postat Mai 25, 2021 Share Postat Mai 25, 2021 Nu stiu cat de grav e la tine, dar eu am folosit cu success Autosol pe evacuari. Uite cum mi-a iesit 2 ani. La 21.06.2019 la 0:40, mucix a spus: Si au inceput sa se vada bubele Nici macar nu era singurul loc cu problema asta, dar noroc cu Autosol. A frecat cocalaru de i-a iesit pe nas. Nici nu mai stiu cate carpe am innegrit. Dar a meritat Aripile nici ele nu erau multumitoare, nu prea mai aveau luciu Cam asa era dupa Nu m-a incantat rezultatul, asa ca am insistat mai tarziu, dar nu mai am poze cu asta de pe fata, dar cam asa a iesit cea de pe spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RiderOnTheStorn Postat Mai 25, 2021 Autor Share Postat Mai 25, 2021 48 minutes ago, GoodKat said: folie de aluminiu (din aia de gatit) facuta intr-un ghemotoc si niste cola, si nu glumesc. Apoi dai cu o pasta de polish. Mersi de sugestie, o sa incerc. Pe tobe nu e asa critica situatia, dar la suportul de far o pata serioasa, ii ruginita bine suprafata, sa vad daca merge asa. Pete mai superficiale ai scos asa sau era rugina mai serioasa? 5 minutes ago, mucix said: Nu stiu cat de grav e la tine, dar eu am folosit cu success Autosol pe evacuari. Uite cum mi-a iesit 2 ani. Arata foarte fain, cam asa e si la mine pe tobe, poate unpic mai rau. Ce perie ai folosit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mucix Postat Mai 25, 2021 Share Postat Mai 25, 2021 (editat) Fara perie, doar pasta si 2 carpe - una pentru aplicat si frecat pasta aia, alta curata de sters la final. Daca nu gasesti marca asta, am luat odata un tub dintr-un magazin DM si a fost ok si ala. Editat Mai 25, 2021 de mucix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 25, 2021 Share Postat Mai 25, 2021 Acum 46 minute, RiderOnTheStorn a spus: Mersi de sugestie, o sa incerc. Pe tobe nu e asa critica situatia, dar la suportul de far o pata serioasa, ii ruginita bine suprafata, sa vad daca merge asa. Pete mai superficiale ai scos asa sau era rugina mai serioasa? Arata foarte fain, cam asa e si la mine pe tobe, poate unpic mai rau. Ce perie ai folosit? Treaba cu cola este functionala dar ai grija. Si nu iti recomand perie pe crom. Il vei zgaria iremediabil. Ceea ce curata rugina este de fapt acidul fosforic din Cola. Tehnic se numeste decapare. Foarte bun si la curatat bacteriile din matze cand te apuca cufureala. Asa ca dupa ce dai jos rugina trebuie sa speli bine sa sa nu iti roada mai departe ferul. Exista insa diverse chestii, special facute pentru indepartat rugina. Am la birou o sticluta cumparata de la Louis pentru curatat rugina. Daca doresti pot sa ti-o dau sa incerci. Asta daca esti din Bucuresti. Iar apoi slefuiesti matale cu asa ceva, tot de la Louis: https://www.louis.eu/artikel/nevr-dull-magic-wadding-polish-content-142-g/10004006?list=278f9c6e8c7ec53f5e0fdce63af09c3d&filter_article_number=10004006 Ar trebui sa mai am o cutie mai veche si iti pun acolo cateva smocuri de vata. O sa iasa chromul senzational. La fel si aluminiul. Am slefuit eu anul trecut Shadow-ul (cand stateam acasa in pandemie). Tot asa aparuse o pata de rugina pe far. A iesit exceptional. Adica cam asa: Si uite cu a iesit si aluminiul de la blocul de comanda. Daca ai cum sa ne vedem da si tu un semn. Daca nu esti din Buc si platesti tu 25 Lei Fan Courier ti le trimit. Daca o sa placa cum iti iese cu Vata de polish, o gasesti la Kronaumoto: https://kronaumoto.ro/products/vata-polish-nevr-dull?_pos=3&_sid=8165987d6&_ss=r&variant=32288490455172 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate