Vizitator goe 75 Postat Iunie 29, 2021 Share Postat Iunie 29, 2021 Daca se intampla in ac de par , il macelareau toti ca nu a avut skill... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iunie 29, 2021 Share Postat Iunie 29, 2021 Acum 7 minute, einstein1984 a spus: stii tu ce dot aveau anvelopele? Aveau dot, snell, sharp, ece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Iunie 29, 2021 Share Postat Iunie 29, 2021 Acum 9 ore, goe 75 a spus: Daca se intampla in ac de par , il macelareau toti ca nu a avut skill... Curba aia o fac de ani de zile, in fiecare an, din ce in ce mai tare...insa niciodata nu m-a surprins, pentru ca nu e cazul la virajul ala, nu se inchide pe niciun sens (oarecum logic), raza e constanta pe toata curbura, sau daca e vreo modificare, e insignifianta. Intr-adevar, se poate lua lejer cu 140 km/h cu o vitezana si cu un skill pe masura. Eu o iau pe la 100 ca sa ma simt bine (nu sa bat record), daca e uscat pe jos, nu am trafic si sunt primul la stop. Si nu am vitezana, deci e clar ca se poate. Acum, in alte ipostaze, am fost surprins de curbe la fel de largi ca aia, dar din alte motive, nu drumul si curba...neatentie, lipsa de experienta la viteza de intrare, etc... Asa ca si eu zic: sa nu mai dam vina pe curba. Curba aia e superba daca stii sa o abordezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate