Going4Adventure Postat Iunie 27, 2021 Share Postat Iunie 27, 2021 Am lansat un nou moto vlog, o noua aventura pe doua roti! Am descoperit un adevarat muzeu al caselor vechi traditionale si unul dintre cele mai tari trasee moto, o combinatie perfecta dintre un drum asfaltat si unul de pamant. Like, Share si Subscribe daca va place. Enjoy the video! https://youtu.be/aS4fFyYCUnI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iunie 27, 2021 Share Postat Iunie 27, 2021 Superb...si emotionant ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Going4Adventure Postat Iunie 27, 2021 Autor Share Postat Iunie 27, 2021 13 minutes ago, shpixy said: Superb...si emotionant ! ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NiCo1713 Postat Iunie 27, 2021 Share Postat Iunie 27, 2021 Foarte interesant traseul , cat si prezentarea ! Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Going4Adventure Postat Iunie 28, 2021 Autor Share Postat Iunie 28, 2021 15 hours ago, NiCo1713 said: Foarte interesant traseul , cat si prezentarea ! Felicitari! Multumesc. Cat de curand urmeaza sa merg pe un nou traseu si o noua aventura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iunie 28, 2021 Share Postat Iunie 28, 2021 Acum 23 ore, Going4Adventure a spus: Am lansat un nou moto vlog, o noua aventura pe doua roti! Am descoperit un adevarat muzeu al caselor vechi traditionale si unul dintre cele mai tari trasee moto, o combinatie perfecta dintre un drum asfaltat si unul de pamant. Like, Share si Subscribe daca va place. Enjoy the video! https://youtu.be/aS4fFyYCUnI Bravo. Frumos si interesant deopotriva. Sfatul meu este sa pui si o harta a Romaniei cu localizarea traseului si a destinatiei. Din pacate multora dintre cei care urmaresc canalul tau, Lugoj, M-tii Poiana Rusca etc nu spun prea multe. Asa mai invata lumea geografia Romaniei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Going4Adventure Postat Iunie 28, 2021 Autor Share Postat Iunie 28, 2021 29 minutes ago, Silver Arrow said: Bravo. Frumos si interesant deopotriva. Sfatul meu este sa pui si o harta a Romaniei cu localizarea traseului si a destinatiei. Din pacate multora dintre cei care urmaresc canalul tau, Lugoj, M-tii Poiana Rusca etc nu spun prea multe. Asa mai invata lumea geografia Romaniei. Ms mult. Da, asa-i. Am afisat harta si traseul la inceputul videoclipului dar cred ca se deruleaza prea repede, pe viitor am sa regandesc acel cadru, fac cumva sa se miste mai incet, sa arate traseul mai clar. Ms de feedback. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 28, 2021 Share Postat Iunie 28, 2021 (editat) Fain! Cum de ai găsit traseul, că Google Maps nu știe decât prin Dobra-Roșcani? Editat Iunie 28, 2021 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Going4Adventure Postat Iunie 28, 2021 Autor Share Postat Iunie 28, 2021 17 minutes ago, Doctor X said: Fain! Cum de ai găsit traseul, că Google Maps nu știe decât prin Dobra-Roșcani? Da, Google Maps te baga de obicei pe acel traseu, dar poti opta pentru traseul Lugoj-Poieni-Batrana, atunci iti recalculeaza traseul. Drumul asta nu ii asa cunoscut, cred ca din cauza asta te baga pe dincolo. Acuma daca vi dinspre Deva, pe la Dobra-Roscani-Batrana ii mai scurt, dar daca pleci din Lugoj sau Timisoara prin Poieni ii cel mai ok. Ambele trasee merita vizitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate