RandomName Postat Iulie 3, 2021 Share Postat Iulie 3, 2021 Salutare! Recent am facut un topic cum ca ar curge vaselina de la cardan, ei bine treaba asta s-a rezolvat de la sine insa recent am descoperit ca pierde ulei de transmisie, se pare ca ar curge pe la busonul de scurgere. Ma gandesc ca ar fi vorba despre un simering, parerea voastra ar ajuta mult. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 3, 2021 Share Postat Iulie 3, 2021 Diferențial n-are, dar eu aș goli oricum uleiul din grup să văd ce e acolo și să rezolv și cu etanșarea bușonului. Dacă nu o pierde de fapt pe altundeva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Iulie 3, 2021 Share Postat Iulie 3, 2021 23Nm conform manualului. Eu asa l-am strans si nu curge. https://docs.google.com/uc?id=0B6nYhJup ... t=download Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RandomName Postat Iulie 5, 2021 Autor Share Postat Iulie 5, 2021 On 7/3/2021 at 8:50 PM, ENEOS said: Diferențial n-are, dar eu aș goli oricum uleiul din grup să văd ce e acolo și să rezolv și cu etanșarea bușonului. Dacă nu o pierde de fapt pe altundeva... Am schimbat uleiul recent, intr-adevar garnitura de cupru era uzata asa ca am schimbat busonul cu unul nou, tot curge.. Ma gandeam ca ar putea fi simeringul de grup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate