Vicarious Postat Iulie 6, 2021 Share Postat Iulie 6, 2021 (editat) Salutare, sunt noul posesor a unei batrane cb500 din '93. Mi-a spus cineva ca ar fi prea mult ulei pe furcile din fata si mi-a recomandat sa le sterg si sa le verific peste cateva zile, ceea ce am si facut insa nu-mi dau seama daca e normal sa aibe atat ulei pe ele. Din ce am citit suspensiile ei sunt renumite ca fiind foarte moi si pe langa asta, fiind primul motor, nu am experienta necesara ca sa-mi dau seama daca se lasa mai mult decat ar trebui. Editat Iulie 6, 2021 de Vicarious Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 6, 2021 Share Postat Iulie 6, 2021 E timpul pentru o revizie la furca aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 6, 2021 Admin Share Postat Iulie 6, 2021 Nu trebuie să existe niciun pic de ulei pe furci. Du-o la un mecanic să-ți facă mentenanța lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vicarious Postat Iulie 6, 2021 Autor Share Postat Iulie 6, 2021 Multumesc. Asta o sa fac. Imi poate recomanda cineva un mecanic in bucuresti ? Eventual un pret estimativ pentru revizie furca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate