B.B. Postat Iulie 26, 2021 Share Postat Iulie 26, 2021 Salut, are cineva un cauciuc de 18 enduro/cross sau adv.. care nu-i mai trebuie? Avem nevoie de unul uzat, mai mult pt probe la o motocicleta la care lucram. Multumesc. Poate fi si cu bani pana intr-o 100 de lei, faza e ca nu trimite nimeni din tara un cauciuc pe care vrea 40 lei.. In Timisoara sau imprejurimi, vin eu dupa el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 27, 2021 Share Postat Iulie 27, 2021 am un Michelin T63 120/80/18.... daca vrei il trimit cu Nemo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 27, 2021 Autor Share Postat Iulie 27, 2021 trimiti de la CJ? Si cat ajunge oare trimisul? Mercii!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bizonu rosu Postat Iulie 27, 2021 Share Postat Iulie 27, 2021 Sună-l pe Cătălin din Ghiroda, posibil să aibă. Dacă nu-i știi numărul de telefon ți-l dau pe privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 27, 2021 Share Postat Iulie 27, 2021 Acum 3 ore, B.B. a spus: trimiti de la CJ? Si cat ajunge oare trimisul? In mod normal nu cred ca e mai mult de 20ron Lasa-mi PM datele de contact si maine expediez coletul, bineinteles daca vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 27, 2021 Autor Share Postat Iulie 27, 2021 Ti-am trimis mesaj, mulțumesc! Acum 13 ore, Bizonu rosu a spus: Sună-l pe Cătălin din Ghiroda, posibil să aibă. Dacă nu-i știi numărul de telefon ți-l dau pe privat. Merci, cred ca rezolv cu ApriliaCluj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 28, 2021 Share Postat Iulie 28, 2021 azi pun anvelopa cu Nemo, totul e in grafic diiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 28, 2021 Share Postat Iulie 28, 2021 Acum 28 minute, apriliacluj a spus: azi pun anvelopa cu Nemo, totul e in grafic diiiii scrie cu o carioca pe flanc -" Go Vale!!! Forza VR46!!!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 28, 2021 Share Postat Iulie 28, 2021 hahahahaha! atunci cred ca BB returneaza coletul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 28, 2021 Autor Share Postat Iulie 28, 2021 Merci mult, diii diiii!! Nu returnez nimic! Chiar e nevoie, eu si cumnatul meu lucram la un proiect WR400 revival - mai avem unul in toate mintile, asta e WR2.. si avem nevoie de pneuri, ala cu care am luat-o era rupt in 3 locuri si putred si am bagat bani in alte chestii acum, gen rectificat chiulasa, nu mai avem si de pneuri, si oricum pt ce facem cu el momentan nu e nevoie de altceva. Multumim!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 28, 2021 Share Postat Iulie 28, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 28, 2021 Autor Share Postat Iulie 28, 2021 Acum 3 ore, apriliacluj a spus: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bizonu rosu Postat Iulie 28, 2021 Share Postat Iulie 28, 2021 Dacă te ajută pentru față îți pot da un Michelin Anakee 90/90-21. Este în stare bună dar cam vechi, DOT2011. Vii și-l iei de la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orangefresh2 Postat Iulie 28, 2021 Share Postat Iulie 28, 2021 Cum a fost anakee la vremea lui? Sunt ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bizonu rosu Postat Iulie 28, 2021 Share Postat Iulie 28, 2021 1 oră în urmă, orangefresh2 a spus: Cum a fost anakee la vremea lui? Sunt ok? Foarte bune pentru destinația lor. Acum am trecut la mobre grele de drum lung, astea cică nu suportă decât Bridgestone. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 29, 2021 Share Postat Iulie 29, 2021 Acum 17 ore, apriliacluj a spus: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 29, 2021 Autor Share Postat Iulie 29, 2021 Am primit, mulțumesc mult! La diiii diii a fost inclus si transport!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 29, 2021 Share Postat Iulie 29, 2021 cu placere! inchidem, ma duc sa caut un lacat la DDMan?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 29, 2021 Autor Share Postat Iulie 29, 2021 Da, se poate inchide domnul Admin, sau daca vreti va mai pun poze cu cum decurge lucrarea. Chiulasa e pe vine, cica sapt viitoare.. motocicleta luata de la cineva pe bani putini suferea de lipsa compresie grava. A venit cu doua chiulase, din care una cea originala, una de 426. Ea e Yamaca WR400. O facem ca sa am partener de drumetii, ca asa mai am un WR400 care e OK, si la aia am muncit ($$) de mi-au iesit capacele, dar macar acum merge ceas. Sunt mandru de ea. In chiulasa originala a picat o supapa si a facut terci pe-acolo. Nicei cea de 426 nu era mai breaza ca nu avea compresie. Asa ca am gasit un atelier meserias care poate si face chiulasa originala, au comandat supape noi, 2 scaune noi, etc.. o sa fie ca noua dar si o caruta de bani. Chiulasa de 426 avea un scaun la o supapa de admisie din care nu mai aveai ce sa raschetezi.. muci, deja nu mai puteai face jocul pt ca se ducea supapa prea inauntru.. Ideea e ca le aruncam si eu si cumantu' in microbuz si ne ducem unde vedem cu ochii, punem cortul in spate, mancare, benzina si plecam de nebuni pe drumurile forestiere ale patriei.. Ambele au si acte, a mea e chiar inmatriculata.. Dar nu e pt distante lungi in nici un caz la ce rapoarte are la pinioane si in cutie, doar sa fii masochist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate