Vicarious Postat August 20, 2021 Share Postat August 20, 2021 Salut! Au inceput sa-mi plesneasca furtunele de benzina de vechi ce sunt si m-am gandit sa le schimb. Am fost la mai multe magazine si nu am gasit pe stoc iar intr-un final am cumparat din dedeman unul: https://www.dedeman.ro/ro/furtun-pentru-combustibil-premium-termoplastic-poliuretan-20-bar-d-8-mm-rola-25-m/p/7006303. Sunt bune de ceva ? Pentru ca mi se pare ca tot curge pe la colier, daca nu benzina, o substanta uleioasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 20, 2021 Admin Share Postat August 20, 2021 Furtun benzină la metraj găsești pe la magazinele auto mai răsărite. Nu știu de unde ești, în București găsești în Autovit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 20, 2021 Share Postat August 20, 2021 Magazinele Mymoto si multe alte magazine moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat August 20, 2021 Share Postat August 20, 2021 (editat) Am luat acum cateva zile din piata gen Vitan in Bucuresti. 5 lei metrul. Eu prefer transparent - vad banzina si este mai flexibil decat cel negru cu insertie. Nu am pompa si x bari presiune pe circuitul de benzina la Tenere. La Honda inca nu am apucat sa imi bag nasul. Se cam intaresc dupa 1 an, asa ca le schimb la fiecare inceput de sezon. Daca nu gasesc in piata (exclus), atunci sigur gasesc la cel mai mare magazin de piese auto din TM. Editat August 20, 2021 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate