Going4Adventure Postat August 20, 2021 Share Postat August 20, 2021 Aventura episodului de astazi are loc in muntii Apuseni. Am plecat de langa comuna Rimetea, judetul Alba si am parcurs traseele minunate ale muntilor Apuseni pentru a ajunge la Scarisoara. Aici se afla cel mai mare ghetar subteran din Europa. Apoi am continuat drumul care mergea sprea adancul muntilor, in mijlocul Tarii Motilor. Atat acele trasee de poveste care strabat muntii cat si magia catunelor aruncate parca pe dealuri, te fac sa nu-ti mai vina sa pleci de acolo. Cred ca a fost cel mai spectaculos traseu pe care am mers pana acum cu motocicleta. Am parcurs o distanta de aproapre 190 de km de la Rimetea pana la Scarisoara apoi inca vreo 200 km pana la Lugoj. In total o distanta de 390-400 km. Rimetea - Scarisoara - Arieseni - Brad - Deva - Lugoj Ce parere aveti de video? Vizionare placuta! https://youtu.be/h8izIwAzZ3M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat August 20, 2021 Share Postat August 20, 2021 Foarte fain videoclipul. Cum mai e drumul de la Albac care Ștei, tot plin de gropi sau s-a asfaltat cum trebuie? Și mie mi-a plăcut foarte mult zona, dar nu mi s-a părut nici pe departe cea mai spectaculoasă, dar na, gusturile nu se discută. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Going4Adventure Postat August 20, 2021 Autor Share Postat August 20, 2021 40 minutes ago, Bart Bz said: Foarte fain videoclipul. Cum mai e drumul de la Albac care Ștei, tot plin de gropi sau s-a asfaltat cum trebuie? Și mie mi-a plăcut foarte mult zona, dar nu mi s-a părut nici pe departe cea mai spectaculoasă, dar na, gusturile nu se discută. Ms. Drumul a fost foarte bun. Probabil că a fost asfaltat recent. Dintre traseele pe care am umblat cu motocicleta acesta mi s a părut cel mai spectaculos. Clar că mai există trasee frumoase dar nu am fost eu pe ele. Dar urmează. Sper sa avem o toamnă lunga și călduroasă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat August 21, 2021 Share Postat August 21, 2021 Fain. Banuiesc ca Arieseni - Brad a fost pe la Stei, Varfuri, caz in care sunt vreo 5 semafoare, pana dupa Varfuri. Apoi drumul pana la Deva e foarte bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate