Cosminn01 Postat August 24, 2021 Share Postat August 24, 2021 Salutare tuturor! Am și eu o problemă la un Suzuki gsr 600, ii moare motorul când încetinesc, indiferent dacă ii trag ambreiajul sau o scot pe liber. De la ce sa fie oare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat August 24, 2021 Share Postat August 24, 2021 De la faptul ca e din 2006 si tavalita de cine stie cati pana acuma. Intra pe topicul dedicat GSR, s-a vorbit de prea multe ori de treaba asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat August 24, 2021 Share Postat August 24, 2021 14 minutes ago, hora09 said: e din 2006 si tavalita de cine stie cati pana acuma. Wow, ce tare! Cum ai ghicit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 24, 2021 Share Postat August 24, 2021 Vezi topicul de GSR sau da-mi un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat August 25, 2021 Share Postat August 25, 2021 Trebuie resoftat, nu e mare lucru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 25, 2021 Share Postat August 25, 2021 Acum 25 minute, MotoS Garage a spus: Trebuie resoftat, nu e mare lucru... Corect trebuie resoftat. Dar partea cu "nu e mare lucru" nu-i chiar asa... Mi-a trebuit 2 ani sa descopar unde si cine,este responsabil in soft pentru aceasta problema. Cu respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat August 25, 2021 Share Postat August 25, 2021 Depinde de interfata, evident! Daca faci asta in hex innebunesti pana gasesti adresa, corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate