vik55 Postat Septembrie 17, 2021 Share Postat Septembrie 17, 2021 Nimic pt. maine ,,, ??? Unde sunt lupi tineri de alta data care ne alergau pe noi cei care am facut frontul ?? Eu as baga ca de obicei 5 / 600 dar nu mai stiu pe unde ? Da pot pleca si singur [ raspuns pt agarici ] dar este [ parerea mea ] mai frumos in doi / trei mai ales cand mai schimbi o vb / doua la masa . Asteptam cu interes ceva variante . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 17, 2021 Share Postat Septembrie 17, 2021 Ceva traseu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Septembrie 17, 2021 Share Postat Septembrie 17, 2021 Maine ploua, hai duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 17, 2021 Autor Share Postat Septembrie 17, 2021 Sunt multe bifate si anul acesta chiar nu stiu incotro ,,,, Cam da , dar nu peste tot ,,, clisura dunarii ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Septembrie 17, 2021 Share Postat Septembrie 17, 2021 Asfalt uscat, Vik! sunt plecat cu mașina weekendul asta, as fi mers și eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 17, 2021 Autor Share Postat Septembrie 17, 2021 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate