COSTIN14 Postat Decembrie 19, 2021 Share Postat Decembrie 19, 2021 salut am și eu un scuter gy6,când vreau sa dau la automat se aude decât un țac,electromotorul nu se învârte,iam pus baterie noua și tot nu se învârte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Decembrie 19, 2021 Share Postat Decembrie 19, 2021 Are un releu demaror, mergi pe firele groase de la baterie și dai de el. Ia de la mine niște cratime și le pui cu copy-paste, am avut și eu tastatura defectă și știu cum e. ----------------------- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Decembrie 19, 2021 Share Postat Decembrie 19, 2021 Acum 2 ore, COSTIN14 a spus: Salut, am și eu un scuter gy6,când vreau sa dau la automat se aude doar un țac,electromotorul nu se învârte,i-am pus baterie noua și tot nu se învârte. Cred ca este un pic mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Decembrie 19, 2021 Share Postat Decembrie 19, 2021 Acum 22 minute, MirceaB a spus: Cred ca este un pic mai bine. Mulţumesc, mă dureau ochii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate