Speedy.K Postat Martie 4, 2022 Share Postat Martie 4, 2022 Multumesc mult. Am pus aseara la rece. Sa vedem azi dupa-amiaza ce iese... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticusmecher Postat Martie 4, 2022 Share Postat Martie 4, 2022 Rocket science !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Martie 11, 2022 Share Postat Martie 11, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Noiembrie 27, 2022 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2022 In sfârșit după mult timp de cercetat, documentat și exersat mi-a ieșit într-un final V60-ul, și fără lipsa de modestie iese mai bine ca la cafenelele de specialitate - Metoda Kasuya 40:60 ( 40% din totalul de apa in prima parte a infuziei și 60% in ultima parte). 20g cafea, 300 ml apa, apă încălzită la 95 de grade, cafeaua măcinată mai grosier. 20221127_154418.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Mai 8, 2023 Share Postat Mai 8, 2023 Am reuşit să găsesc sita nepresurizată pe care o căutam, e pentru 4 ceşti şi are formă tronconică, doar o scuturi niţel şi cade pucul de zaţ foarte uşor. La cele proiectate de nepricepuţi eşti nevoit să scobeşti cu diverse scule, toată treaba devine mai murdară. https://www.aliexpress.com/item/33049582527.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.29.21ef1802AezNQZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.