DragusPetru Postat Martie 11, 2022 Share Postat Martie 11, 2022 Salutare. De ceva timp ma tot uit după o yamaha r6 2008+. Având in vedere ca in țara sunt doar câteva la vânzare am zis sa încerc Italia/Germania (chiar urmează sa ajung la sfârșitul lunii in Italia și as putea-o cumpara personal). Din ce văd in vest motoarele au destui km și din ce știu r6-ele are ceva probleme la motor. Cum vi se pare acest model de după 2008 la kilometrajul de ~40.000km? ca și preț se învârt undeva la 5800-6000€. Ca și preț mi se pare puțin cam mult dar mofturile se plătesc :)) As mai avea varianta mai ieftină din anii 2006-2008. Pe lângă asta, as fi mega recunoscător dacă știe cineva problemele specifice pe care ar trebui sa le verific. Mulțam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Martie 12, 2022 Share Postat Martie 12, 2022 O motocicleta din 2008 are deja 14 ani. La o medie de 5000 de km pe an ar trebui sa aibă 65-70.000 de km. Orice motocicleta are probleme dacă nu e întreținută corespunzător. La noi o motocicleta se întreține cu ulei și filtru, anvelopele sunt considerate investiție și așa mai departe. Vezi și tu ce operațiuni s-au făcut de-a lungul timpului la motor și-ti dai seama de ce vei cumpara: joc la supape, distribuție, etc. Știu ca R6 după 2006 era mai sensibilă la cuzineți... turatie mare- ungerea devine precară Spor si casca bine ochii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Martie 12, 2022 Share Postat Martie 12, 2022 Cum sa fie 6k euro un r6 din 2008? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 12, 2022 Share Postat Martie 12, 2022 (editat) 1 oră în urmă, piticot a spus: O motocicleta din 2008 are deja 14 ani. Când apare de vânzare în Ro are 30-32000 km. End of story! Alea după 2010 tind să aibă 60-70000 km, probabil operazione primavera nu e la îndemâna tuturor. Fixed! Editat Martie 12, 2022 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragusPetru Postat Martie 12, 2022 Autor Share Postat Martie 12, 2022 (editat) Și mie îmi par destul de scumpe motoarele in ultima vreme. min motor de genul întreținut corect oare pana la ce km ar duce? Italienii oare au obiceiul de a da km înapoi? :)) Uitati un exemplu. Doar ca îmi depășește bugetul Editat Martie 12, 2022 de DragusPetru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 12, 2022 Share Postat Martie 12, 2022 Cine draq poate spune cât duce? La anii ăștia e loterie oricum. Nuuu, italienii?!? Vai, cum să dea ei km înapoi?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate