AnubisGod Postat Martie 23, 2022 Share Postat Martie 23, 2022 Salutare, tocmai am început orele pentru categoria A2, o singura întrebare am: După ce iau examenul teoretic, aproximativ după cât timp o sa fiu programat la poligon și traseu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 23, 2022 Share Postat Martie 23, 2022 Salut, depinde de la oras la oras. N-ai precizat, o sa banuiesc ca Bucuresti. Te duci, dai sala, o iei, apoi te duci direct la ghiseu sa vezi cand ai prima data disponibila. Fiind la inceput, daca te misti repede cu orele, sa dai la final de aprilie sala, pe la final de mai ai avea sanse sa prinzi prima examinare. Dar ca idee, calculeaza ti minim 30 zile. Cand incepe caldura, si se aglomereaza la scoli, ajungi si la 2 luni aproape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 23, 2022 Share Postat Martie 23, 2022 Acum 31 minute, AnubisGod a spus: Salutare, tocmai am început orele pentru categoria A2, o singura întrebare am: După ce iau examenul teoretic, aproximativ după cât timp o sa fiu programat la poligon și traseu? O sa te programeze cand iti vine randu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bored Panda Postat Martie 23, 2022 Share Postat Martie 23, 2022 Examenul la sala se da pe calculator. Dupa ce raspunzi la toate intrebarile si rezultatul la examen este "Admis" ti se afiseaza pe ecran lista cu datele, orele si locatiile unde poti sa dai "poligonu si orasu". Iti alegi din lista, iti notezi in carnetel sa nu uiti ce ai ales si aia este programarea ta la traseu. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Martie 23, 2022 Share Postat Martie 23, 2022 Fix asa este ....mermelit azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate