hortensiu Postat Iunie 9, 2022 Share Postat Iunie 9, 2022 Salutare! Dețin carnet de A2 de 2 ani, am 24 de ani și aș vrea să trec de la categoria A2 la A. Trebuie să fac din nou Școala Moto și să dau Sala + Poligon & Traseu? Care este procedura exact? Am tot căutat pe google dar nu am găsit nimic lămuritor. Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 9, 2022 Share Postat Iunie 9, 2022 Cand am luat eu permisul nu exista decat A, deci nu pot sa-ti raspund. Dar pot sa te sfatuiesc sa suni la o scoala moto si sa-i intrebi. Mai in tema decat ei nu poate fi nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 9, 2022 Share Postat Iunie 9, 2022 Faci scoala pentru A si dai examen, asa cum se face pentru orice categorie noua. Unele scoli dadeau un discount daca ai deja o versiune inferioara de A si faci upgrade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hortensiu Postat Iunie 10, 2022 Autor Share Postat Iunie 10, 2022 Mulțumesc pentru răspunsuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 10, 2022 Share Postat Iunie 10, 2022 Daca ai deja 24 nu mai conteaza ca ai A2, poti sa dai de A oricum. Te ajuta sa ai 2 ani de A2 ca sa dai de A mai devreme de varsta (24 ani). Te inscrii la scoala, alti bani alta distractie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 10, 2022 Share Postat Iunie 10, 2022 Acum 18 ore, hortensiu a spus: Trebuie să fac din nou Școala Moto și să dau Sala + Poligon & Traseu? exact! ....eventual poti obtine un discount (ca teoretic stii sa te dai) si nu o sa faci atatea ore de poligon dar asta asa, la mica intelegere cu scoala de soferi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate