patraullea Postat Iunie 17, 2022 Share Postat Iunie 17, 2022 Salutare, Week-endul asta as vrea sa merg pe Curmatura Malitei. Se anunta ploaie sambata asa ca planul e: mers de sambata dupa-amiaza, cazare undeva la o pensiune in Slatina si plecat pe traseu duminica dimineata. Desi a ploua mult si pe acolo, traseul e pietros si merge si pe umed. Nu stiu daca mai e zapada sus, dar o sa aflam singuri E nevoie de moto cu anvelope macar 50-50, un pic de experienta pe off si rezistenta la suparare, sunt ceva pietre si zone mai accidentate pe acolo, nu o sa iesim cu ele curate Eu vin din Bolintin Deal (km23 pe A1) cu o Suzuki DRZ 400e pe o remorca (din pacate nu pot lua si alt motor, remorca nu e dedicata moto). Daca mai este cineva interesat, dati de stire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iunie 17, 2022 Share Postat Iunie 17, 2022 Mă faci să vin cu scuteru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 17, 2022 Share Postat Iunie 17, 2022 Acum 2 ore, vis-a-vis a spus: Mă faci să vin cu scuteru' 1 cuvânt pt tine: YOLO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
patraullea Postat Iunie 18, 2022 Autor Share Postat Iunie 18, 2022 Acum 8 ore, vis-a-vis a spus: Mă faci să vin cu scuteru' e pacat de noi sa vii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate