ACA Postat Iunie 22, 2022 Share Postat Iunie 22, 2022 Buna ziua, Vineri tre` sa merg pana la Oradea, cu motocicleta, si as vrea sa-mi recomandati, va rog, un traseu (Bucuresti-Oradea); cel mai favorabil. A doua rugaminte e legata de ce locuri as putea sa vad, faine, pe traseul de intoarcere. De precizat ca ma intorc pe Transfagarasan. Multumesc! *poza cu "setupu`" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Iunie 23, 2022 Share Postat Iunie 23, 2022 Trebuie să ajungi în aceiași zi? Pentru că aș putea sa-ti sugerez câteva variante de 1 sau 2 zile Decât pe TF mai bine TA. Părerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACA Postat Iunie 23, 2022 Autor Share Postat Iunie 23, 2022 Multumesc! Zici bine, oricum n-am fost pe niciuna. Ideea e ca trebuie sa fim la munca luni Plec din Oradea sambata pe la amiaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Iunie 23, 2022 Share Postat Iunie 23, 2022 (editat) Atunci spre Oradea e bine sa mergi întins. Bucuresti - Pitești- RmValcea - Sibiu - Sebeș. De aici 2 opțiuni 1. Sebeș- Alba Iulia - Abrud - Arieseni - Oradea. 2. Sebeș- Deva - Vârfuri - Oradea. Ambele variante cam 8h de stat în sa de la București pana la Oradea. La întors e mai bine Oradea - Gilau - Alba Iulia - Sebeș și te prinde seara, iar apoi duminica dimineața la prima oră Sebeș- Obârșia - TA - Ranca - Rm Vâlcea - Curtea de Argeș- Clung - Târgoviște- București. Editat Iunie 23, 2022 de pierrotlefou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACA Postat Iunie 23, 2022 Autor Share Postat Iunie 23, 2022 27 minutes ago, pierrotlefou said: Atunci spre Oradea e bine sa mergi întins. Bucuresti - Pitești- RmValcea - Sibiu - Sebeș. De aici 2 opțiuni 1. Sebeș- Alba Iulia - Abrud - Arieseni - Oradea. 2. Sebeș- Deva - Vârfuri - Oradea. Ambele variante cam 8h de stat în sa de la București pana la Oradea. La întors e mai bine Oradea - Gilau - Alba Iulia - Sebeș și te prinde seara, iar apoi duminica dimineața la prima oră Sebeș- Obârșia - TA - Ranca - Rm Vâlcea - Curtea de Argeș- Clung - Târgoviște- București. Multumesc! M-asteapta drum lung . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 23, 2022 Share Postat Iunie 23, 2022 pe la Arieseni e frumos drumul nu te plictisesti, dar nici asfalt ca in palma nu e. am fost si cu moto dar si cu masina (dar cu masina iarna). multe curbe. iti recomand pe bucata asta pana in arieseni sa opresti la pensiunea Mama Uta sau pensiunea Onelia pentru mancare, sunt una langa alta, nu dau nici una gres cand e vorba de mancare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Iunie 23, 2022 Share Postat Iunie 23, 2022 Acum 12 minute, Cavaleru a spus: pe la Arieseni e frumos drumul nu te plictisesti, dar nici asfalt ca in palma nu e. am fost si cu moto dar si cu masina (dar cu masina iarna). multe curbe. iti recomand pe bucata asta pana in arieseni sa opresti la pensiunea Mama Uta sau pensiunea Onelia pentru mancare, sunt una langa alta, nu dau nici una gres cand e vorba de mancare. Depinde când ai fost. Confirm însă că porțiunea Deva - Vârfuri- Oradea e pista de zbor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 23, 2022 Share Postat Iunie 23, 2022 e drept au trecut niste ani buni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate