core Postat Iunie 24, 2022 Share Postat Iunie 24, 2022 Cand am trecut noi, SMURD tocmai pleca. Nu am vazut bine motocicleta, politistii ne-au facut semn sa trecem mai departe. Poate stie cineva din zona cine a fost accidentat si daca a fost grav. FILE0381_EDIT.MOV Atasez si niste capturi, nu stiu de ce nu s-a incarcat corect filmul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Iunie 24, 2022 Share Postat Iunie 24, 2022 Destul de rau, l-au cules de pe trotuar, faceau masuratori p-acolo. Am trecut in sens invers, spre Mogosoaia cam in acelasi timp cu voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 24, 2022 Share Postat Iunie 24, 2022 Sanatate la seriful in cauza, sa se faca bine! Ceilalti, sa cascam ochii cat cepele, sa identificam cat mai bine momentele periculoase si sa actionam ca atare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iunie 25, 2022 Share Postat Iunie 25, 2022 Nashpa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate