yglos Postat Septembrie 12, 2022 Share Postat Septembrie 12, 2022 Multi dintre noi am facut scoala in anii 90 iar acum avem nevoie de acelasi lucru pentru copiii nostri. Daca la moto stim cum stau lucrurile, rog recomandari pentru cursuri auto de calitate, zona de vest a capitalei, sectorul 6. Se pot da si recomandari pe instructori in P.M. (datele personale nu au voie sa fie publice) dar sa fie dedicati si pasionati meseriei, cu calm si rabdare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 14, 2022 Admin Share Postat Septembrie 14, 2022 Salut, Sună-l pe Pisoi, avea școală moto sub podul Grant acum ceva vreme. Nu l-am mai văzut pe acolo de când cu pandemia, dar îi poți strica o vorbă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yglos Postat Septembrie 14, 2022 Autor Share Postat Septembrie 14, 2022 Este vorba de auto, nu moto. Am cautat acum pe net dar nu am gasit site si platforma CRM pentru aceasta scoala Grant. Mai asteptam recomandari. Are cineva informatii despre scoala VYO? Am citit impresii majoritar bune, dar se pare ca este foarte mare aglomeratie la orele de trafic si prinzi rar programare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vicarious Postat Septembrie 15, 2022 Share Postat Septembrie 15, 2022 Instructorul cu care am facut, din pacate, s-a pensionat. Insa cei care m-au pus in legatura cu el au fost cei de la HeyMoto. Prin ei am luat si B la scurt timp dupa A. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yglos Postat Septembrie 18, 2022 Autor Share Postat Septembrie 18, 2022 Mersi de info, o sa vorbesc si eu cu Strumfu' sa vedem daca are vreo recomandare in Sector 6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate