solomia Postat Octombrie 21, 2022 Share Postat Octombrie 21, 2022 Salut Am o problema la un suzuki gsx650f din 2009, injecție Îmi taie gazul dintr o data, menționez ca filtrul de benzina din rezervor era înfundat asa ca l am dat jos sa ii fac o proba și la început mergea accelerata la maxim, după câteva secunde iar se plafona Efectiv nu ii da benzina, sau nu stiu Ce ar putea fi? Curățate injectoarele, sau ce? A mai pățit cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 21, 2022 Share Postat Octombrie 21, 2022 Filtru infundat, e nevoie de curățare temeinică, cu presiune mare, eventual filtru nou (sau bypass). Mergi la meșter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Octombrie 21, 2022 Share Postat Octombrie 21, 2022 Care sunt simptomele? Risti sa ai si probleme cu pompa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate