Nio Postat Februarie 1, 2023 Share Postat Februarie 1, 2023 Caut evacuare mz rt 125 din 1960 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 1, 2023 Share Postat Februarie 1, 2023 Caută liniștit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Februarie 1, 2023 Share Postat Februarie 1, 2023 Salut! Am eu ceva. Vrei una in stare impecabila sau doar functionala cu urme specifice varstei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Februarie 1, 2023 Share Postat Februarie 1, 2023 Poate gasesti ceva pe aici. Foarte seriosi, livreaza in Romania. Am luat de multe ori de la ei. https://oldtimergarage.eu/gb/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nio Postat Februarie 1, 2023 Autor Share Postat Februarie 1, 2023 Tulcea dar punem la curier sau dacă e pana în 300 km vin eu și-o iau sau ma puteți contacta la 07 51973448 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nio Postat Februarie 17, 2023 Autor Share Postat Februarie 17, 2023 La 01.02.2023 la 8:10, Papa_Bear a spus: Salut! Am eu ceva. Vrei una in stare impecabila sau doar functionala cu urme specifice varstei? Salut, doar functionala și completa cu tot cu cot și piulita Si un preț te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Februarie 17, 2023 Share Postat Februarie 17, 2023 Am telefonul in profil. Daca te intereseaza ma suni si discutam. Ca informatie generala, cot sh fara indoituri este foarte greu de gasit si nu am. Un cot perfect functional dar cu indoituri... gasim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate