3dfx Postat Februarie 2, 2023 Share Postat Februarie 2, 2023 https://oem-bike-parts.ro/ro/ salut , am descoperit acest site care e in romana dar daca te uit la datele decontact e HUngary , a comandat cineva de la ei ? stiti cumva daca sunt de incredere ? ca totusi trebe sa le platesti in avans .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Februarie 2, 2023 Share Postat Februarie 2, 2023 si eu sunt interesat de acest site. sunt f ok ca preturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian1000cc Postat Februarie 2, 2023 Share Postat Februarie 2, 2023 Am luat acum 1-2 ani o cutie cu de toate pentru Honda Innova. Au venit fara probleme, totul original... Termen de livrare totusi destul de lung, dar din ce imi amintesc a fost in concordanta cu data estimata la finalul comenzii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 2, 2023 Share Postat Februarie 2, 2023 Atata timp cat plata e facut prin paypall, poti cere oricand banii inapoi daca vanzatorul nu este serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anpetre Postat Februarie 4, 2023 Share Postat Februarie 4, 2023 Da, am facut 3 comenzi la ei. Primele 2 au decurs perfect (valori mici): livrare la termen, piese originale, intr-un cuvant foarte bine. Eeee, la a 3-a s-a schimbat modificarea. Am comandat mai multe piese. Au venit toate (la ei in depozit, au un sistem foarte precis de urmarire a comenzii si te informeaza promt despre modificarile de status) mai putin und reper. Acest ultim reper (care imi este fff necesar) la implinirea a 3 luni (TREI LUNI) de la data comenzii / platii a trecut de la status "comanda la furnizor" la status "backorder, no ETA" . In aceste conditii am scris und mail in care am precizat ca nu il mai doresc si doresc alt reper (mai scump nitel si ii rog sa imi comunice cum pot plati diferenta. Inca nu au raspuns... Va mai informez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate