turanoid Postat Februarie 13, 2023 Autor Share Postat Februarie 13, 2023 Multumesc pt sugestii! Acu' o juma de ora am dibuit-o.E sa Framo,de pe DKW sb500 35-39;limuzina seilor din epoca...scoala germana.N-o stric,o bag la murat in otet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Februarie 13, 2023 Share Postat Februarie 13, 2023 M-a dovedit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turanoid Postat Februarie 15, 2023 Autor Share Postat Februarie 15, 2023 Era s-o las balta cautarea,dar dupa ce-a zis Lolo de Drilastic,am zis sa-i mai dau o pedala printre cele ww2;Ma uitasem si inainte la DKW uri,...175.200.300,toate aceleasi,cu arcuri perpendiculare pe cadru,nu m-am gandit ca 500- le a avut altceva;adica asta. Ideea este ca am o roaba de sei/bucati din ele;fiind ultimele artefacte ramase din motoretele pe care le-au deservit.Etic este sa le identific macar. Dar cred ca sintem cativa pe aici cu fetish-ul seilor moto.,si nu ne e rusine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turanoid Postat Martie 19, 2023 Autor Share Postat Martie 19, 2023 Ij 49? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 26, 2023 Share Postat Martie 26, 2023 Da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turanoid Postat Martie 26, 2023 Autor Share Postat Martie 26, 2023 M-am gandit eu dupa Verdele de Colhoz cu care a fost vopsit;Mersi de confirmare/raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate